Giftsgadgets.be kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 4% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij Giftsgadgets.be?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg 4% van je aankoopbedrag terug in cash!

Giftsgadgets.be

Krijg 4% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 51.071 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

LOG IN

op je FamilyCard
account
2

ZOEK

een deelnemende
webshop
3

ACTIVEER

je klantenkaart voor
ELKE nieuwe aankoop!
4

BESTEL

zoals
gewoonlijk
5

KORTING

Ontvang je, na aankoop,
in cash geld op je
Familycard account.
Ben je nieuw bij FamilyCard? Lees aandachtig DIT en onze FAQ.

Beschrijving

Korting op iedere aankoop bij GiftsGadgets.be

GiftsGadgets.be is de webshop met de beste cadeau's voor elke gelegenheid. Deze webshop heeft een enorm assortiment aan spellen, gadgets en dingen voor aan de muur. Er zijn speciale cadeau's voor Valentijn, Pasen, Kerstmis en Moeder- en Vaderdag. Ze hebben mokken, spaarpotten en klokken. Maar ook leuke boeken, grappige flesopeners en bijzondere vogelhuisjes. Vrienden uit de provincie? Geef ze Groningse Wijsheden cadeau. Je kunt natuurlijk ook cadeautjes voor jezelf kopen, bijvoorbeeld een goeie festivalstropdas. Koop jij wel eens cadeau's online? Dan moet je zeker een kijkje nemen op GiftsGadgets.be. En in combinatie met SmileCard kun je cadeau's winkelen met korting, waardoor cadeau's geven nog leuker wordt. Je ontvangt cashback op iedere aankoop die je in de webshop doet. De leukste cadeau's voor de leukste prijs! Je vrienden zullen je dankbaar zijn, en jouw portemonnee net zo.

Eén digitale klantenkaart voor alle webshops

SmileCard is een digitale klantenkaart waarmee je cashback ontvangt op de aankopen die je doet bij jouw favoriete webshop. Je krijgt geld terug op iedere aankoop bij aangesloten webshops. SmileCard is bij veel bekende Belgische en internationale webshops geldig, en er komen iedere dag nieuwe shops bij. De kaart werkt heel gemakkelijk en is super simpel te activeren.

SmileCard is zeer gemakkelijk te gebruiken

Je gebruikt SmileCard binnen een oogopslag. De kaart is zeer simpel te activeren, je hoeft hiervoor nauwelijks iets te doen. Maak je account aan op SmileCard.be en je bent meteen klaar om voordeel te krijgen. Je logt in op jouw SmileCard account, je gaat naar jouw favoriete webshop, waar je de klantenkaart activeert. Plaats je bestelling zoals je altijd doet. Je ontvangt direct korting op iedere aankoop, in cash geld op jouw SmileCard account. Je kunt zo een mooie som besparen, de cashback kan oplopen tot flinke bedragen. Onze leden hebben gezamenlijk al meer dan 4%,- euro terug ontvangen!

Krijg een kortingscode toegestuurd via de nieuwsbrief

Zou je graag af en toe nog een extra kortingscode of aanbieding ontvangen voor GiftsGadgets.be, of een van de andere aangesloten webshops? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Via de nieuwsbrief krijg je de laatste nieuwtjes en acties van alle aangesloten webshops. Je blijft zo perfect op de hoogte, en je krijgt daarbij regelmatig een mooie aanbieding in je mailbox. We sturen in onze nieuwsbrief vaak een extra kortingscode mee, die je weer kunt gebruiken om meer voordeel te ontvangen. Bovenop het lopende voordeel, dat je ontvangt van het gewone gebruik van je SmileCard.