Laatste update 15•08•2021

Back to school: een goeie voorbereiding is key

LIFESTYLE

Back to school:  een goeie voorbereiding is key

De zomervakantie loopt bijna ten einde en dat betekent dat we stilaan het begin aan het nieuwe schooljaar naderen. Op woensdag 1 september gaan de schoolpoorten na 2 vakantiemaanden opnieuw open wat betekent dat het nieuwe schooljaar officieel van start kan gaan. Voor heel veel ouders is de voorbereiding dan ook al begonnen. Een goeie voorbereiding is namelijk key voor een geslaagd schooljaar!

Veilig met de fiets naar school

De eerste dag is voor zowel de kinderen als de ouders een zeer spannende dag. Voor de kinderen omdat het de eerste schooldag is, en voor de ouders vaak omdat de kinderen voor de eerste keer zelfstandig naar school zullen gaan. Zeker omdat het voor veel kinderen de eerste keer is, is het aangeraden om enkele voorzorgen te nemen. Een degelijke fiets, een stevige helm, zichtbare fietsverlichting, … het zijn maar enkele zaken waardoor je kind veilig met de fiets naar school kan gaan. Deze artikelen vind je terug in de webshop van Lidl Shop bijvoorbeeld.

Nieuwe kleding voor de eerste schooldag

Een eerste schooldag is iets speciaals, zeker als het echt de allereerste schooldag is. Daarom kan het leuk zijn om jouw kind aan te moedigen door voor een volledige nieuwe outfit te zorgen. Het aanbod van de C&A is bijvoorbeeld ideaal om ervoor te zorgen dat jouw zoon of dochter volledig in het nieuw en dus vol vertrouwen de eerste schooldag kan aanvatten.

De Bijenkorf komt op haar blog met heel wat inspiratie en geeft je stijladvies voor het nieuwe schooljaar.  Altijd interessant!

Een stevige rugzak is een must

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online, maar toch zijn schoolboeken nog steeds aanwezig. Vaak is het ook zo dat kinderen huiswerk mee naar huis krijgen en dus is het belangrijk om een goede, stevige rugzak of boekentas te voorzien. Zeker voor kinderen die volop in de groei zitten is dit essentieel. Een degelijke rugzak die niet te zwaar geladen is optimaal voor de rug en de houding. Check zeker eens het aanbod van rugzakken in de webshop van Dreamland.   De webshop geeft op haar blog tips hoe je nu moeten kiezen;  Een boekentas of een rugzak?   Deze laatste heeft overigens een erg overzichtelijke landingspagina gemaakt per categorie.  Ook op Nike.com kan je een mooi overzicht met trendy rugzakken terugvinden.  

Na inspanning komt ontspanning

Gedurende een schooldag moeten kinderen zich langere tijd concentreren en is het opletten geblazen. Deze inspanningen vragen erg veel van een kind en daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kind zich na de schooluren voldoende kan ontspannen. Dat kan door bijvoorbeeld samen met de vrienden te spelen na school, maar dat kan even goed door in alle rust een boek te lezen en zo tot rust te komen. In de webshop van Fun vind je alle mogelijke artikelen om na een drukke schooldag te kunnen ontspannen.

Krijg extra korting op jouw online aankopen

Leuk om te weten is dat je tijdens deze periode bij heel veel webshops van een extra korting kan profiteren. Bij webshops zoals Nike, Adidas  en zeker ook vanHaren bijvoorbeeld.  En vergeet uiteraard ook je FamilyCard niet.  Bij Adidas krijg je met de code "EXTRA30" extra korting op deze nieuwe back 2 school producten.

 

 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)