Laatste update 09•03•2022

Belgisch & Elke dag vers zonder stress

LIFESTYLE

Foodbag voor het eerst uittesten? Krijg nu 20 EUR FamilyCard-korting!

Belgisch & Elke dag vers zonder stress

Met de start van het nieuwe schooljaar is het voor veel gezinnen weer even zoeken.  De afgelopen periode heeft een duidelijke bewustzijnsverschuiving met zich meegebracht.  De beste natuurlijke weerstandsbooster is een gezond en gevarieerd eetpatroon met dagelijks een verse maaltijd met lokale-en seizoensgebonden producten. Niet altijd evident om dit te laten inpassen in de vaak drukke planning maar wel essentieel.  

Wij testten een maand lang Foodbag voor jullie uit en vonden het de meest toegankelijke van alle maaltijdboxen.  De recepten waren inspirerend en de smaken toch erg vertrouwd.  De flexibiliteit was erg handig.  Anders dan bij de meeste maaltijdboxen hang je niet vast aan een abonnement, maar stel je een box op maat samen op basis van je weekplanning. Bovendien heb je bij Foodbag echt de mogelijkheid om een box op maat te bestellen uit 4 verschillende kook stijlen. Heb je het een aantal dagen in de week drukker dan kies je bijvoorbeeld voor enkele snelle gerechten.  Daarnaast bieden ze met ‘busy day’ ook steeds kant en klare gerechten aan.

 

Geen keuzestress 

Ontzorgen & stress wegnemen uit mijn dagelijkse leven.  Dat zijn zowat de sleutelwoorden na mijn testperiode.  Enkel nog het gezellig samen koken, om nadien te genieten van een typisch Belgisch gerecht, maar toch steeds met een verrassende toets en dat goeie gevoel dat je het zelf hebt gemaakt.  Koken & samen eten tot de essentie herleid.  
Een week vooraf kan je een keuze maken uit verschillende gerechten en het aantal personen.  Allergenen ed staan telkens heel duidelijk vermeld, wat erg handig is.  Daarnaast kan je ook nog opteren voor extra’s zoals een dagelijkse portie fruit, vruchtensap of een aperitief box.  En voor die drukkere dag kan je dus sinds kort ook opteren voor een kant en klaar gemaakte schotel.  Daarna word je Foodbag ‘contact free’ gekoeld aan huis geleverd of kan je hem ophalen in één van de afhaalpunten.
Vrijdag, zaterdag, zondag of maandag, in de namiddag of liever ‘s avonds ... Je ziet alle mogelijkheden voor jouw postcode verschijnen op de bestelpagina bij 'ontdek alle opties voor levering'.

Optimale proporties & niet naar de winkel

Het uitpakken van de box is telkens weer een leuk familiemomentje.  Vooral de kleinsten zijn steeds erg benieuwd naar wat de pot deze week schaft en helpen maar wat graag.  Bij speciale gelegenheden verpakt Foodbag stevast ook een leuke ‘surpise’.  Bij de ingrediënten krijg je een handige ‘handleiding’ die je stap voor stap begeleid.  

Wat we persoonlijk als erg handig hebben ervaren is dat alle ingrediënten in de gepaste proporties worden meegeleverd en je niet speciaal naar de winkel moet om 200 gram van die specifieke soort kruiden die je in veel gevallen na de bereiding niet meer van doen hebt.  Het feit alleen dat je niet speciaal naar de winkel moet voor je dagdagelijkse aankopen spaart al heel wat tijd & energie uit.

Taste-Up leverancier Foodbag

De mensen van Taste Up uit Dilbeek zorgen met hun verse kruiden voor die finishing touch aan je gerechten.

Lokale Belgische producten – kwalitatieve leveranciers

Kwaliteit gaat boven kwantiteit.  Bij de keuze van haar leveranciers kiest Foodbag enkel voor authentieke producten van eigen bodem.  Verwacht je niet aan de klassieke  conserven van grote mastodonten die je in de meeste supermarkten vindt. 

Foodbag kiest voor lokale en kwalitatieve leveranciers zoals het familiebedrijf Taste Up bijvoorbeeld  uit Dilbeek.  Zij zorgen met hun verse kruiden het hele jaar door voor nét die finishing touch aan je gerechten.  Al vroeg in de ochtend kan je het team van Taste Up spotten in hun serres en op de velden. Daar zorgen ze met heel veel liefde voor hun lekkere kruiden, salades, pepers en bloemen.

Stoffels Tomaten kweekt, verpakt en verhandelt dan weer met een gedreven team allerhande smaaktomaten van een onberispelijke kwaliteit geproduceerd met respect voor de natuur en inspelend op de huidige maatschappelijke gevoeligheid voor gezond en gemakkelijk eten. 

Wens je Foodbag voor het eerst te testen?  Bij het aanmaken van een gratis FamilyCard account en een eerste bestelling geeft FamilyCard je vanaf 1 september een maand lang 20 EUR op je account.  


 

 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)