Laatste update 06•09•2021

Groene oase & een compleet nieuwe vakantie ervaring op enkele minuten van Disneyland Paris

TRAVEL

Het gloednieuwe Villages Nature® Paris by Center Parcs is een van de best bewaarde geheimen van het Ile-de-France

Groene oase &  een compleet nieuwe vakantie ervaring op enkele minuten van Disneyland Paris

Het gloednieuwe Villages Nature® Paris by Center Parcs is een van de best bewaarde geheimen van het Ile-de-France!   Dankzij het resort ben je er even helemaal tussenuit en keer je terug naar de essentie. Met je gezin, vrienden of je partner, in deze unieke, groene dorpsoase leef je op het ritme van de natuur in een appartement langs het meer of diep in het bos. Verken de vijf unieke werelden boordevol onvergetelijke belevingen.  Een totale oase van rust aan de poorten van Disneyland Resort Paris.  Wij gingen op ontdekking.

Het moet gezegd, het is een unieke toeristische bestemming in Europa geworden rekening houdend met duurzaam en verantwoord toerisme. Villages Nature® Paris heeft  van de natuur haar decor gemaakt en omarmt elk element vol beleving. een actieve verkenning van de biodiversiteit, een zintuiglijke wandeling of een activiteitenparcours. Er zijn tal van ervaringen om van te genieten met familie, vrienden of collega’s op het vlak van  sport, watersporten, gastronomie of voor wie zich creatief wil uitleven...

Scandinavische gezelligheid 

De 916 gezellige huisjes en appartementen liggen verspreid over het gebied en zitten vol Scandinavische tinten.  Het totaal ontwerp in het park kreeg internationale erkenning tijdens verschillende architectuurwedstrijden.  Alle huisjes zijn modern en smaakvol ingericht en bieden accomodatie aan 4 tot 12 personen.  Meerdere gezinnen kunnen makkelijk samen in 1 unit,  met de nodige individuele privacy.  Het uitzicht op de omliggende natuur is adembenemend. 

Vijf recreatiewerelden

Vijf recreatiewerelden liggen naast elkaar, via de mobiele applicatie vind je perfect je weg.  En de mogelijkheden zijn echt enorm. Van aquajump, waterbasketbal tot een boomklimwedstrijd. Ook de waterratten komen zeker aan hun trek: bubbelbaden, watervallen, geisers, golfslagbad en extreme glijbanen in een lagune behoren tot de mogelijkheden.  Of wat dacht je van een cursus acrobatie in de Action Factory?

Avontuur in het Forest of Legends

Helemaal avontuurlijk wordt het in het Forest of Legends waar verschillende games mogelijk zijn rond rond vier thema's: aarde, vuur, water, lucht. Bouw zelf boomhutten of probeer te ontsnappen uit een escape room.   Kleinere  kinderen kunnen zich  inleven in  het verhaal van mythen en personages uit het bosuniversum.

Culinaire ervaringen bij de Promenade du lac 

Aan de Promenade du lac komen de foodies dan weer aan hun trekken.  In restaurant Vapiano bijvoorbeeld kan je heerlijk genieten van de Italiaanse keuken terwijl je bij Pur terecht kan voor typische Franse gerechten, uiteraard gecombineerd met de beste wijnen van eigen bodem.  Wijnproeverijen zijn er ook geen uitzondering.   Alles eco vriendelijk en seizoensgebonden met de focus op kwaliteit. 
Bij  Délices de la Ferme kan je dan weer terecht voor gastronomische sandwiches, gebakjes, verse vruchtensappen,....  Maar ook de hamburger liefhebbers kunnen genieten van een snelle hap bij Miam Miam Burger.  Je kan uiteraard ook zelf koken in de volledig uitgeruste keuken van je woning.   Alle ingrediënten zijn voorzien bij het warenhuis Franprix gevestigd aan de Promenade.  


 

Tropisch genieten het hele jaar door

De Aqualagon is zonder twijfel de hotspot met haar tropische omgeving en water van 30 °.  Binnen- en buitenzwembaden, zeven glijbanen, watervallen, jacuzzi's, een "River of Experiences" en een Deep Nature Spa allemaal omringt door  11.000 m² weelderige vegetatie. Zelfs tijdens koude wintermaanden is het hier tropisch genieten.

Contact met ambacht & dieren op  Ferme Bellevie

Erg leuk en afwisselend voor de kinderen is de boerderij Bellevie: Koeien, paarden, pony's, pauwen, ganzen en erfdieren komen allemaal samen.  Voor een stadsbewoner is dit best een hele ervaring.  Hier gaan ook verschillende workshops door; van het bakken van brood, tot chocoladeworkshop ... De boerderij herbergt ook een kruidenierswinkel met een selectie van regionale producten van kleine producenten.

Disneyland Resort Paris op 10 minuten

Oja, hadden we al vermeld dat Disneyland Resort Paris slecht op 10 minuten van het park verwijderd is?  Dat maakt het echt helemaal compleet.  Je kan echt meerdere dagen met het gezin doorbrengen in het Villages Nature® Paris, maar een bezoekje aan het meest beroemde en enigste Disney park van Europa kan uiteraard niet op de agenda ontbreken.  En ’s avonds kan je weer heerlijk genieten van de rust en elkaar in je mooie woning, ten midden de natuur.  

Boeken kan nu, mét extra korting via FamilyCard, via Center Parcs

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)