Laatste update 20•09•2021

Mama Sarah: "Gezond koken én toch meer tijd overhouden voor mijn kids"

ALGEMEEN

Mama Sarah: "Gezond koken én toch meer tijd overhouden voor mijn kids"

Iedere jonge mama die het druk heeft, kent het probleem ongetwijfeld: tijdsgebrek. Je probeert het huishouden draaiende te houden, je probeert alles op je werk geregeld te krijgen en natuurlijk probeer je ook nog eens om dagelijks wat quality time met de kinderen door te brengen. Erg druk dus, zeker als je ook nog eens naar de winkel moet om boodschappen te doen waarbij je al snel enkele uren kwijt bent. Gelukkig is er hiervoor de oplossing: Foodbag.

Tijdbesparend

Wanneer je voor een maaltijdbox van Foodbag kiest, dan zorg je er zelf voor dat je tijd gaat besparen. De maaltijdbox kan je eenvoudig online bestellen waarna deze aan huis geleverd wordt op het gekozen tijdstip. “Sinds ik Foodbag ontdekt heb, besef ik pas echt hoeveel tijd ik verloor door boodschappen te doen. Nu worden mijn boodschappen aan huis geleverd en kan ik na een lange werkdag veel meer tijd met mijn twee kinderen doorbrengen. Iets wat ik daarvoor echt wel te weinig kon doen”, aldus Sarah (33), mama van Noor en Jerome.

Geen keukenprinses, maar toch gezond eten

Een ander voordeel van Foodbag zijn de gevarieerde en vooral gezonde maaltijden die op tafel komen. “Zelf ben ik geen keukenprinses en vaak ontbrak mij de inspiratie om na een lange werkdag nog een gevarieerde en gezonde maaltijd klaar te maken. Dankzij de recepten van Foodbag eten we elke dag iets anders en bovendien kunnen de kinderen vaak meehelpen dankzij de super eenvoudige recepten waarin alles zeer duidelijk uitgelegd staat. Naar de frituur gaan om een snelle (ongezonde) hap, is bij ons dan ook verleden tijd”, legt Sarah uit.

Niet gebonden aan een abonnement

Een groot voordeel van Foodbag is dat je geen abonnement hoeft te nemen. Zo bestel je wanneer jij dat wil. “Nadat ik op internet alle maaltijdboxen met elkaar vergeleken had, koos ik uiteindelijk voor Foodbag vanwege de flexibiliteit. Zo kan je eenmalig een Foodbag bestellen of kan je kiezen voor een flexibel abonnement. Wanneer we bijvoorbeeld tijdens de zomer op reis waren, konden we makkelijk pauzeren om na twee weken ons abonnement te hervatten. Iets wat bij veel andere maaltijdboxen helaas niet mogelijk is”, vertelt Sarah.

€20 korting op je eerste bestelling

Mooi meegenomen is de extra korting die Sarah kreeg op haar bestelling bij Foodbag dankzij FamilyCard. “Via FamilyCard kreeg ik €20 korting op mijn eerste Foodbag. En bij alle nieuwe boxen die ik als terugkerende klant bestel, spaar ik telkens €0,25 korting bijeen op mijn FamilyCard”, zo kan Sarah bij elke bestelling sparen voor een gratis Foodbag.

Meer weten? Vraag hier je gratis FamilyCard aan en ontvang korting op elke bestelling bij Foodbag!

Nog tot 30 september loopt een actie waarbij je €2,5 FamilyCard korting bijeenspaart op elke bestelling die je bij hen plaatst. En op je eerste bestelling ontvang je in deze periode bovendien een eenmalige korting van €20 op je FamilyCard.

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)