Krijg tot 1.5% van je aankoopbedrag terug in cash!

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij Domino's Pizza?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg 1.5% van je aankoopbedrag terug in cash!

Domino's Pizza

Krijg 1.5% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 49.708 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

LOG IN

op je FamilyCard
account
2

ZOEK

een deelnemende
webshop
3

ACTIVEER

je klantenkaart voor
ELKE nieuwe aankoop!
4

BESTEL

zoals
gewoonlijk
5

KORTING

Ontvang je, na aankoop,
in cash geld op je
Familycard account.
Ben je nieuw bij FamilyCard? Lees aandachtig DIT en onze FAQ.

Beschrijving

Krijg altijd korting bij Pizza.dominos.be via familycard.be - Online Spaarkaart voor al je online aankopen

Soms heb je gewoon geen zin in boodschappen doen en koken. Of een pizza is exact waar je zin in hebt. Bij Pizza.dominos.be kun je kiezen uit een groot aantal vers bereide pizza's, die je kunt afhalen of kunt laten bezorgen aan huis. Domino's werkt met verse ingrediënten in verschillende samenstellingen, van een klassieke pizza Margaritha tot een Four Cheese pizza. Ook is het mogelijk om jouw favoriete pizza helemaal zelf samen te stellen.

De beste kortingen binnen handbereik

Wat zou je ervan vinden om de lekkerste pizza's met korting te kunnen bestellen? Wij geven jou, als houder van onze Family Card, een cashback wanneer je gebruik maakt van onze kortingscode bij het bestellen van jouw pizza's. Hiervoor hoef je alleen gratis een digitale Family Card aan te vragen. Naast kortingen op pizza's bieden wij kortingen bij een groeiend aantal webwinkels, zoals CoolBlue and Aliexpress. Bekijk het actuele aanbod van winkels waarbij je korting krijgt op onze website.

Hoe profiteer je van kortingen met onze klantenkaart?

Het werkt allemaal heel eenvoudig. Als je bij een groot aantal verschillende online shops gebruik wilt maken van onze aanbieding, hoef je alleen onze digitale klantenkaart aan te vragen. Vervolgens winkel je online bij jouw favoriete shop, zoals bijvoorbeeld Pizza.dominos.be. Je ontvangt flinke kortingen op jouw aankoop in de vorm van een cashback. Zo spaar je snel een mooi bedrag aan geld bij elkaar met jouw online aankopen. Dit bedrag kun je uiteraard laten uitkeren. De Family Card is geheel gratis.

Nog meer voordeel met een goede aanbieding

Wil je nog sneller een mooi bedrag aan geld bij elkaar sparen? Schrijf je dan direct in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vermelden wij bijzondere aanbiedingen waar je bij de aangesloten winkels gebruik van kunt maken. Op deze manier gaat het sparen nog sneller! Maak gebruik van de kortingscode in de nieuwsbrief en shop eenvoudig bij jouw favoriete webwinkel. Op dit moment maken bijna 10,000 Belgen gebruik van de Family Card voor grote kortingen op producten bij de meest bekende webshops. Doe jij ook mee?

Gebruik jouw kortingscode snel

De kortingscodes zijn in sommige gevallen niet onbeperkt geldig. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een van de aangesloten bedrijven? Wacht dan niet te lang en laat de periode waarbinnen de korting geldig is niet voorbij gaan. Zo weet je zeker dat je altijd winkelt op de meest eenvoudige en voordelige manier op het internet.