TravelBird kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 2% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij TravelBird?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg tot 2% van je aankoopbedrag terug in cash!

TravelBird

Krijg tot 2% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

ACTIVEER KLANTENKAART

U wordt doorgestuurd naar de webshop

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 35544 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

Log in op je FamilyCard account

2

Kies je favoriete webshop

3

Plaats je bestelling zoals je gewoon bent.

4

Ontvang je korting na aankoop in cash geld op je FamilyCard account.

Beschrijving

Voordeel op iedere boeking bij Travelbird.be

Travelbird.be heeft elke dag de beste vakantie aanbiedingen. Travelbird is een online reisorganisatie met dagelijks inspirerende aanbiedingen. Ze selecteren de beste aanbiedingen voor je, en bieden daarmee de ultieme reiservaring. Met droomreizen naar Tanzania en Zanzibar, het noorderlicht spotten in IJsland, of gewoon een leuke trip naar Praag of Parijs, zit er altijd een reis tussen die past. Boeken bij Travelbird.be is eenvoudig, en door de reizen met de grootste zorg samen te stellen, is iedere vakantie hier heel comfortabel. Van reis tot hotel, alles op orde. Ga jij binnenkort op vakantie? Of krijg je daar net zin in? Overweeg dan zeker om te boeken via Travelbird.be. En mocht je kiezen er tussenuit te gaan, gebruik dan FamilyCard tijdens je boeking. Want met FamilyCard krijg je cashback op iedere reis die je boekt bij Travelbird.be. En je kunt daar ook nog eens een extra kortingscode of aanbieding bovenop ontvangen, door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Eén klantenkaart voor alle online stores

FamilyCard is een digitale klantenkaart voor online stores, waarmee je bij jouw favoriete online store op iedere aanschaf geld terugkrijgt. FamilyCard is in heel veel Belgische en internationale online stores geldig, en iedere dag sluiten er zich meer online winkels aan.

FamilyCard is super simpel in gebruik

FamilyCard is super simpel in gebruik. Je ontvangt wel heel makkelijk korting via onze klantenkaart. Je hoeft slechts een paar kleine handelingen te verrichten, om met voordeel te winkelen. Je maakt ten eerste een account op FamilyCard aan. Nu log je op dit account in. Daarna ga je naar jouw lievelingsstore, en daar activeer je de klantenkaart. Je kunt nu meteen met korting winkelen. Plaats een bestelling, zoals je dat altijd doet. Op iedere vakantie die je boekt via Travelbird.be, ontvang je nu geld terug. Je ziet het geld terug als cashback in jouw FamilyCard account. Dit voordeel kan enorm oplopen. Onze leden hebben gezamenlijk meer dan €57.400,- terug gekregen!

Krijg een kortingscode door je aan te melden voor de nieuwsbrief

Je kunt naast de doorlopende korting af en toe een extra kortingscode ontvangen voor Travelbird.be, of een van onze andere partners. Heb je interesse in nog meer voordeel? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties van iedere aangesloten online store. Je krijgt daarbij ook regelmatig een mooie aanbieding in je postvak. Onze nieuwsbrief bevat soms namelijk nog een extra kortingscode, waarmee je nog extra voordeel op jouw online aankopen krijgt. Aanmelden is dus slim!