TV Vlaanderen kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 25 EUR korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij TV Vlaanderen?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg tot 25 EUR van je aankoopbedrag terug in cash!

TV Vlaanderen

Krijg tot 25 EUR van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

ACTIVEER KLANTENKAART

U wordt doorgestuurd naar de webshop

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 35549 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

Log in op je FamilyCard account

2

Kies je favoriete webshop

3

Plaats je bestelling zoals je gewoon bent.

4

Ontvang je korting na aankoop in cash geld op je FamilyCard account.

Beschrijving

Krijg korting op digitale tv bij TV-Vlaanderen.be

TV-Vlaanderen.be levert al vanaf €14,90 digitale televisie via de satelliet. TV-Vlaanderen.be levert televisie, internet en bellen voor een scherpe prijs en met een goede service. Je kunt van TV-Vlaanderen.be complete sets met decoder meegeleverd krijgen, eenvoudig te installeren en overal beschikbaar. Heb jij al digitale televisie? Met ruim 100 zenders de meest uitgebreide televisie die er te krijgen is. Sluit nu je abonnement af bij TV-Vlaanderen.be en ontvang doorlopend korting op je tv. Wanneer je TV-Vlaanderen.be namelijk koppelt aan je SmileCard kaart, ontvang je doorlopende cashback. Met de SmileCard kaart kom je daarbij direct aanmerking voor doorlopend voordeel bij tal van andere webwinkels. Naast de klantenpas bieden we je in onze nieuwsbrief graag regelmatig een kortingscode of aanbieding aan.

Een graag geziene klantenkaart

Met SmileCard heb je een klantenpas in handen voor al jouw favoriete webwinkels. SmileCard wordt namelijk bij tientallen Belgische en internationale webwinkels geaccepteerd. En naast de webshops die al bij ons zijn aangesloten, wordt SmileCard bij steeds meer winkels geaccepteerd. Bij alle shops die bij ons aangesloten zijn ontvang je doorlopende korting. Je krijgt geld terug op iedere bestelling die je met SmileCard doet.

SmileCard werkt zo simpel

De klantenpas van SmileCard werkt zo simpel, dat je binnen drie minuten al goedkoper kunt winkelen. Je registreert de kaart in een paar eenvoudige stappen: ten eerste dien je een account te registreren op SmileCard.be. Log in. Surf daarna naar de webshop waar je wilt gaan winkelen, in dit geval is dat TV-Vlaanderen.be. Activeer hier de klantenpas. Nadat de pas is geactiveerd kun je direct digitale tv bestellen. Je bestelt gewoon volgens het normale proces van TV-Vlaanderen.be. Je ontvangt meteen op de eerste bestelling al cashback. Deze cashback wordt aan jouw balans op je account toegevoegd. Vanaf nu zal dit bij iedere aankoop op TV-Vlaanderen.be gebeuren. Vergeet trouwens niet de pas ook op andere webwinkels te activeren. Dan ontvang je daar ook voortdurend voordeel. En dat kan behoorlijk aantikken. We keerden onze gezamenlijke klanten meer dan €57.400,- uit in cash.

Wil je ook nog een extra kortingscode krijgen?

Goed, je krijgt nu een mooie doorlopende reductie op je digitale tv. Je kunt gemakkelijk nog meer voordeel ontvangen, en meteen perfect op de hoogte zijn. Je hoeft je enkel even in te schrijven op de nieuwsbrief. Daarin sturen we je namelijk de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van TV-Vlaanderen.be, maar ook van onze tientallen andere partners. We zenden frequent een kortingscode mee, die je kunt inruilen bovenop de al lopende cashback. Als je van voordeel geniet, en je bent niet vies van af en toe een extra aanbieding, dan is inschrijven heel slim!