Alles voor een geslaagde Kerst

Alles voor een geslaagde Kerst

Alles voor een geslaagde Kerst

Alles voor een geslaagde Kerst

 

De advent is officieel begonnen en we maken ons helemaal klaar voor een geslaagde Kerst. We versieren het huis gezellig, denken na over wat we op het menu zullen zetten, wie we uitnodigen, enzoverder. Hoewel het treffen van alle voorbereidingen een leuke bezigheid is die ons volledig in de Kerstsfeer brengt, kan het soms ook wel wat stresserend zijn. Ga daarom even rustig achteruit zitten in de zetel en lees deze leuke blog met tips om van deze 25 december een onvergetelijk feest te maken.

 

Kies je voor een echte Kerstboom of een bijna echte?

 

 

Voor velen is het geen discussie: een natuurlijke kerstboom die ons aan onze kindertijd doet denken en lekker ruikt, is verplicht met Kerstmis. De laatste jaren worden we ons er echter steeds meer van bewust dat zo’n natuurlijke boom misschien niet altijd de beste keuze is voor die natuur.
Daarnaast worden de kunstkerstbomen steeds mooier en zien ze er steeds echter uit. Een goeie boom gaat al snel 10 jaar mee en er is enorm veel keuze.

Heb je een klein budget of hou je het liever minimalistisch met Kerstmis? Kies dan een kleine kunstkerstboom zoals die van National Tree Company bij De Bijenkorf. Deze mooie boompjes nemen niet je hele huis in beslag en dragen toch bij aan het kerstgevoel.

Wie liever wil uitpakken met een boom om “u” tegen te zeggen, kiest best voor een boom rond de 1m75. Versier jouw boom vervolgens met de mooiste kerstdecoratie. Ga jij voor klassieke kerstballen of ornamenten die in het oog springen?

 

      

 

De ultieme Kersttafel dek je zo

 

 

Na het versieren van de Kerstboom is het tijd om de Kersttafel te gaan dekken. En dat laatste begint met het kiezen van het perfecte servies. Stap uit je comfortzone en ga voor het Manufacture Rock servies van Villeroy & Boch. De bijzondere structuur geeft het servies een moderne leisteen-look en brengt een stukje natuur op tafel.
Om verder te gaan in die natuurtrend, versieren we de tafel met kleurrijke takjes en een mooie krans. Ook een leuke kerstcracker mag niet ontbreken.

Klinken doen we tenslotte met deze prachtige coupe de champagne van &Kleveringen. Krijg jij er ook al zo’n zin in?

 

Een ontspannen Kerstontbijt

 

 

En wat is er leuker dan de Kerstvreugde te eindigen met een heerlijk Kerstontbijt? Op kerstochtend is er niets zo fijn om de dag rustig op te starten. Alle laatste voorbereidingen voor de rest van de feestdagen komen later, dit is een moment van rust.

En met dit gezellige kerstservies van Villeroy & Boch, de organische thee van Emeyu en verschillende verse broodjes, mag kerstochtend eindeloos duren. Een lekkernij die volgens ons overigens niet mag ontbreken is de lekkere panettone van Chiostro di Saronno. Kies voor een traditionele vulling met rozijnen of verras jezelf en je gasten met een chocoladevariant.

 

 

Zo ben je helemaal klaar voor de gezelligste tijd van het jaar. Geniet er van!

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Back to School met verhoogde korting bij Vanden Borre!

Wees voorbereid op het nieuwe schooljaar en neem een kijkje bij Vanden Borre en hun uitgebreid assortiment laptops. Nu tijdelijk met verhoogde FamilyCard-korting t.e.m. 18/09.

Lees meer…

Grote uitverkoop bij Zalando Lounge tot -80%!

Mega kortingen scoren? Snel dan naar Zalando Lounge voor -80% korting tijdens de grote uitverkoop!

Lees meer…

Back to School met De Bijenkorf! 🎓

Shop nu The North Face, Levi's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en velen meer!

Lees meer…

Private sale verlengd tot 31/8 bij G-STAR

En als nieuwe G-STAR klant ontvang je op niet SALES items een verhoogde FamilyCard korting van 8%

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Zooplus! 😻

Bij Zooplus krijg je nu tijdelijk EXTRA korting! 3% voor nieuwe klanten en 0.75% voor bestaande klanten! Verwen jij jouw huisdier met wat lekkers of nieuw speelgoed?

Lees meer…