Laatste update 16•03•2021

Christ over FamilyCard: ‘Als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt’

GETUIGENISSEN

Christ over FamilyCard: ‘Als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt’
Christ is offlinecommunicatie-specialist bij FamilyCard en medeoprichter. Een zaakvoerder die komt zeggen hoeveel hij van zijn eigen product houdt? Het spreekt misschien vanzelf, maar Christ was zó enthousiast dat we niet anders konden dan hem zijn verhaal te laten doen. Hier gaan we.

Geen bonnetjesknipper

“Ik ben nooit een bonnetjesknipper of kortingverzamelaar geweest. En in mijn privéleven ben ik ook niet overdreven prijsbewust: ik zoek niet altijd overal de goedkoopste prijzen voor op. Daarom vind ik het vrij opmerkelijk hoe snel ik mee was met het verhaal van FamilyCard. Ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat er voor mij niets verandert: ik doe de online-aankopen die ik sowieso al zou doen en spaar ik er nu ook nog eens geld mee.”

Bijna 1000 euro

“Ik heb nog altijd geen uitbetaling aangevraagd, ben nog steeds aan het sparen en wil dat spaarbedrag almaar hoger krijgen. Het is een beetje een spel geworden voor mij. (lacht) Ondertussen zit ik al bijna aan de 1000 euro. Soms schrik ik ervan hoe snel het vooruitgaat.”

Twee iPhones

“Toen ik FamilyCard begon te gebruiken, was mijn doel: genoeg sparen voor mijn volgende iPhone. Nu is mijn doel: genoeg sparen voor twee iPhones, voor mij en mijn vrouw. Alleen zit ik met een dilemma. Zal ik mezelf uitbetalen als ik genoeg geld heb, of de lat blijven verleggen?”

Ook voor bedrijf

“Via FamilyCard koop ik ook veel voor mijn ander bedrijf. Toners, printpapier, bureaumateriaal, noem maar op. Maar ook hotels, als ik naar een conferentie of beurs ga. Hoeveel geld ik al wel niet heb gespaard op booking.com!” “Opnieuw: dit zijn allemaal zaken die ik sowieso zou kopen, en die ik nu bestel via FamilyCard. De prijzen zijn in beide gevallen hetzelfde. Door via FamilyCard te sparen, benadeel ik mijn bedrijf dus niet.” Een paar webshops waar Christ de afgelopen weken iets kocht via FamilyCard:
  • Tonershop
  • Nike
  • Viking
  • Fnac
  • HEMA
  • Krëfel
  • MediaMarkt
  • Decathlon

Alleen maar winst

Of Christ nog een laatste boodschap heeft? “Ja: als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt. Onlangs sprak ik met een vriendin die een volledige reis naar Azië had geboekt. Toevallig via een luchtvaartmaatschappij die met ons samenwerkt, inclusief hotels. Bleek dat ze dat niet via FamilyCard had gedaan. Amai, het geld dat ze had kunnen sparen...! Dat vind ik, als verzamelaar, nu eens echt jammer (lacht).”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)