Christ over FamilyCard: ‘Als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt’

Christ over FamilyCard: ‘Als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt’

Christ over FamilyCard: ‘Als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt’
Christ is offlinecommunicatie-specialist bij FamilyCard en medeoprichter. Een zaakvoerder die komt zeggen hoeveel hij van zijn eigen product houdt? Het spreekt misschien vanzelf, maar Christ was zó enthousiast dat we niet anders konden dan hem zijn verhaal te laten doen. Hier gaan we.

Geen bonnetjesknipper

“Ik ben nooit een bonnetjesknipper of kortingverzamelaar geweest. En in mijn privéleven ben ik ook niet overdreven prijsbewust: ik zoek niet altijd overal de goedkoopste prijzen voor op. Daarom vind ik het vrij opmerkelijk hoe snel ik mee was met het verhaal van FamilyCard. Ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat er voor mij niets verandert: ik doe de online-aankopen die ik sowieso al zou doen en spaar ik er nu ook nog eens geld mee.”

Bijna 1000 euro

“Ik heb nog altijd geen uitbetaling aangevraagd, ben nog steeds aan het sparen en wil dat spaarbedrag almaar hoger krijgen. Het is een beetje een spel geworden voor mij. (lacht) Ondertussen zit ik al bijna aan de 1000 euro. Soms schrik ik ervan hoe snel het vooruitgaat.”

Twee iPhones

“Toen ik FamilyCard begon te gebruiken, was mijn doel: genoeg sparen voor mijn volgende iPhone. Nu is mijn doel: genoeg sparen voor twee iPhones, voor mij en mijn vrouw. Alleen zit ik met een dilemma. Zal ik mezelf uitbetalen als ik genoeg geld heb, of de lat blijven verleggen?”

Ook voor bedrijf

“Via FamilyCard koop ik ook veel voor mijn ander bedrijf. Toners, printpapier, bureaumateriaal, noem maar op. Maar ook hotels, als ik naar een conferentie of beurs ga. Hoeveel geld ik al wel niet heb gespaard op booking.com!” “Opnieuw: dit zijn allemaal zaken die ik sowieso zou kopen, en die ik nu bestel via FamilyCard. De prijzen zijn in beide gevallen hetzelfde. Door via FamilyCard te sparen, benadeel ik mijn bedrijf dus niet.” Een paar webshops waar Christ de afgelopen weken iets kocht via FamilyCard:
  • Tonershop
  • Nike
  • Viking
  • Fnac
  • HEMA
  • Krëfel
  • MediaMarkt
  • Decathlon

Alleen maar winst

Of Christ nog een laatste boodschap heeft? “Ja: als je niet via FamilyCard koopt, laat je geld liggen. Punt. Onlangs sprak ik met een vriendin die een volledige reis naar Azië had geboekt. Toevallig via een luchtvaartmaatschappij die met ons samenwerkt, inclusief hotels. Bleek dat ze dat niet via FamilyCard had gedaan. Amai, het geld dat ze had kunnen sparen...! Dat vind ik, als verzamelaar, nu eens echt jammer (lacht).”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Gebruik onze kortingscodes voor Slow Cabins 🌱 :

SLOWLOVE2023 voor 25% korting op overnachtingen op Valentijn zelf (13-15/02) of FAMILYCARDXSLOWCABINS tot 19/02 voor 15% korting op alle verblijven dit jaar.

Lees meer…

❤️ Valentine VS Galentine 🖤 nu DUBBELE korting bij Hunkemöller!

Met wie vier jij Valentijn? Of ga je voor selflove? Bij Hunkemöller scoor je nu DUBBELE Familycard-korting t.e.m. 14/02 !

Lees meer…

❤️VALENTIJN❤️

Ben jij opzoek naar de ultieme Valentijnscadeaus voor je geliefde? Koop nu jouw Valentijngeschenk bij De Bijenkorf!

Lees meer…

💐FLOWER LOVE❤️

Heb jij een leuke Valentijnsetje nodig? Ontdek de Valentijn collectie bij Etam! 💐

Lees meer…

LOVE IS IN THE AIR! ❤️

Bij Bongo geniet je nu van - €22 bij een bestelling vanaf €90 met de code: FAMILY-FEB23

Lees meer…

Verhoogde korting bij Body & Fit! 🤩

Krijg nu -35% korting + 10% EXTRA korting op geselecteerde producten met de code EXTRA10 bij Body & Fit en een verhoogde korting van 6% EXTRA via je FamilyCard!

Lees meer…

Smakelijke korting bij HelloFresh!

Krijg tot wel €100,- korting op je eerste 5 boxen + gratis cadeaus met de code: HFBFSFL EN een verhoogde FamilyCard-korting van €7,50!

Lees meer…

Vind de perfecte Valentijnscadeau bij Marlies Dekkers! ❤️

Shop nu bij de "Gift Shop" een leuke Valentijnscadeau voor je geliefde of jezelf bij Marlies Dekkers + scoor nu je DUBBELE FamilyCard-korting! Ontdek ze hier 👇

Lees meer…

Een verhoogde Familycard-korting bij My Jewellery!

Hou jij van juwelen of heb jij nog een valentijnscadeau nodig? Bij My Jewellery krijg je nu een tijdelijke verhoogde korting van 6% via je FamilyCard. Wees er snel bij! 🤩

Lees meer…