Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’
Deborah (29) is mama, werkt als verpleegster en woont in Sint-Niklaas. Sinds kort gebruikt ze FamilyCard. Hieronder vertelt ze over haar ervaring.

Shoppen en geld sparen

“Als verpleegster werk ik onregelmatige uren. Soms doe ik nachtshifts. De dag erna slaap ik dan, waardoor ik minder gemakkelijk de deur uitga om te gaan winkelen. Daarom heb ik het altijd al handiger gevonden om online te shoppen. Dat kan ik op mijn eigen tijd doen, zonder dat ik rekening hoef te houden met de openingsuren van een winkel.” “Een maand geleden hoorde ik voor het eerst van FamilyCard, via een bevriend koppel. Wat voor mij het grootste voordeel is? Dat er niets verandert. Ik hoef niets anders te doen. Mijn online shopgedrag is precies hetzelfde als voorheen. Het enige wat veranderd is, is dat ik er nu geld mee spaar. Oh ja, en dat ik af en toe ook eens een nieuwe webshop ontdek die ik voorheen niet kende.”

Geactiveerd in één klik

“Eerst zocht ik vooral op de FamilyCard-website naar de webshop die ik wilde bezoeken. Maar toen ik las dat er meer dan 1000 webshops meedoen, besloot ik om de herinneringsbalk-extensie te installeren in mijn browser. Zo weet ik meteen of een webshop bij FamilyCard zit als ik hun website bezoek. En ik activeer mijn kaart in één klik.”

Keuzevrijheid

Deborah weet nog niet wat ze wil doen met haar FamilyCard-spaargeld. “Maar net daarom is het zo fijn dat je niet in punten, maar in geld spaart. Zo ben ik niet gebonden aan één winkel of keten, en kan ik last-minute beslissen of ik bijvoorbeeld ergens nog een weekendje wil boeken.”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

20% EXTRA bij C&A + Verhoogde FamilyCard-korting!

Krijg nu 20% EXTRA korting op de solden bij C&A én een verhoogde FamilyCard-korting van 5.5%. Gebruik de code SALE20

Lees meer…

SALE tot -70% korting bij De Bijenkorf!

Nu nog meer korting bij De Bijenkorf! Wintersales tot -70%. Mis het niet!

Lees meer…

Tot 55% korting bij Emma!

Haast je naar Emma en geniet van kortingen tot 55% tijdens de Solden!

Lees meer…

€45 korting bij HelloFresh!

Gebruik de code HELLOFCB2022 en krijg €45 korting op jouw eerste 3 maaltijdboxen van HelloFresh. Bovendien geniet je van nog eens €4.5 EXTRA korting met jouw FamilyCard!

Lees meer…

Solden bij Lidl!

Glij de solden in bij Lidl en krijg nog eens 3% EXTRA via FamilyCard!

Lees meer…

Samsung Wintersolden

Profiteer nu van kortingen tot €250. Via Samsung.com koop je rechtstreeks bij diegene die het maakt! Geen tussenschakels! Bovendien krijg je van FamilyCard nog eens 3% korting op alle aankopen via samsung.com/be.

Lees meer…