Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’
Deborah (29) is mama, werkt als verpleegster en woont in Sint-Niklaas. Sinds kort gebruikt ze FamilyCard. Hieronder vertelt ze over haar ervaring.

Shoppen en geld sparen

“Als verpleegster werk ik onregelmatige uren. Soms doe ik nachtshifts. De dag erna slaap ik dan, waardoor ik minder gemakkelijk de deur uitga om te gaan winkelen. Daarom heb ik het altijd al handiger gevonden om online te shoppen. Dat kan ik op mijn eigen tijd doen, zonder dat ik rekening hoef te houden met de openingsuren van een winkel.” “Een maand geleden hoorde ik voor het eerst van FamilyCard, via een bevriend koppel. Wat voor mij het grootste voordeel is? Dat er niets verandert. Ik hoef niets anders te doen. Mijn online shopgedrag is precies hetzelfde als voorheen. Het enige wat veranderd is, is dat ik er nu geld mee spaar. Oh ja, en dat ik af en toe ook eens een nieuwe webshop ontdek die ik voorheen niet kende.”

Geactiveerd in één klik

“Eerst zocht ik vooral op de FamilyCard-website naar de webshop die ik wilde bezoeken. Maar toen ik las dat er meer dan 1000 webshops meedoen, besloot ik om de herinneringsbalk-extensie te installeren in mijn browser. Zo weet ik meteen of een webshop bij FamilyCard zit als ik hun website bezoek. En ik activeer mijn kaart in één klik.”

Keuzevrijheid

Deborah weet nog niet wat ze wil doen met haar FamilyCard-spaargeld. “Maar net daarom is het zo fijn dat je niet in punten, maar in geld spaart. Zo ben ik niet gebonden aan één winkel of keten, en kan ik last-minute beslissen of ik bijvoorbeeld ergens nog een weekendje wil boeken.”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Gebruik onze kortingscodes voor Slow Cabins 🌱 :

SLOWLOVE2023 voor 25% korting op overnachtingen op Valentijn zelf (13-15/02) of FAMILYCARDXSLOWCABINS tot 19/02 voor 15% korting op alle verblijven dit jaar.

Lees meer…

❤️ Valentine VS Galentine 🖤 nu DUBBELE korting bij Hunkemöller!

Met wie vier jij Valentijn? Of ga je voor selflove? Bij Hunkemöller scoor je nu DUBBELE Familycard-korting t.e.m. 14/02 !

Lees meer…

❤️VALENTIJN❤️

Ben jij opzoek naar de ultieme Valentijnscadeaus voor je geliefde? Koop nu jouw Valentijngeschenk bij De Bijenkorf!

Lees meer…

💐FLOWER LOVE❤️

Heb jij een leuke Valentijnsetje nodig? Ontdek de Valentijn collectie bij Etam! 💐

Lees meer…

LOVE IS IN THE AIR! ❤️

Bij Bongo geniet je nu van - €22 bij een bestelling vanaf €90 met de code: FAMILY-FEB23

Lees meer…

Verhoogde korting bij Body & Fit! 🤩

Krijg nu -35% korting + 10% EXTRA korting op geselecteerde producten met de code EXTRA10 bij Body & Fit en een verhoogde korting van 6% EXTRA via je FamilyCard!

Lees meer…

Smakelijke korting bij HelloFresh!

Krijg tot wel €100,- korting op je eerste 5 boxen + gratis cadeaus met de code: HFBFSFL EN een verhoogde FamilyCard-korting van €7,50!

Lees meer…

Vind de perfecte Valentijnscadeau bij Marlies Dekkers! ❤️

Shop nu bij de "Gift Shop" een leuke Valentijnscadeau voor je geliefde of jezelf bij Marlies Dekkers + scoor nu je DUBBELE FamilyCard-korting! Ontdek ze hier 👇

Lees meer…

Een verhoogde Familycard-korting bij My Jewellery!

Hou jij van juwelen of heb jij nog een valentijnscadeau nodig? Bij My Jewellery krijg je nu een tijdelijke verhoogde korting van 6% via je FamilyCard. Wees er snel bij! 🤩

Lees meer…