Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’

Deborah over FamilyCard: ‘Shoppen én geld sparen tegelijkertijd’
Deborah (29) is mama, werkt als verpleegster en woont in Sint-Niklaas. Sinds kort gebruikt ze FamilyCard. Hieronder vertelt ze over haar ervaring.

Shoppen en geld sparen

“Als verpleegster werk ik onregelmatige uren. Soms doe ik nachtshifts. De dag erna slaap ik dan, waardoor ik minder gemakkelijk de deur uitga om te gaan winkelen. Daarom heb ik het altijd al handiger gevonden om online te shoppen. Dat kan ik op mijn eigen tijd doen, zonder dat ik rekening hoef te houden met de openingsuren van een winkel.” “Een maand geleden hoorde ik voor het eerst van FamilyCard, via een bevriend koppel. Wat voor mij het grootste voordeel is? Dat er niets verandert. Ik hoef niets anders te doen. Mijn online shopgedrag is precies hetzelfde als voorheen. Het enige wat veranderd is, is dat ik er nu geld mee spaar. Oh ja, en dat ik af en toe ook eens een nieuwe webshop ontdek die ik voorheen niet kende.”

Geactiveerd in één klik

“Eerst zocht ik vooral op de FamilyCard-website naar de webshop die ik wilde bezoeken. Maar toen ik las dat er meer dan 1000 webshops meedoen, besloot ik om de herinneringsbalk-extensie te installeren in mijn browser. Zo weet ik meteen of een webshop bij FamilyCard zit als ik hun website bezoek. En ik activeer mijn kaart in één klik.”

Keuzevrijheid

Deborah weet nog niet wat ze wil doen met haar FamilyCard-spaargeld. “Maar net daarom is het zo fijn dat je niet in punten, maar in geld spaart. Zo ben ik niet gebonden aan één winkel of keten, en kan ik last-minute beslissen of ik bijvoorbeeld ergens nog een weekendje wil boeken.”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Mid Season Sales bij HEMA + 10% extra korting als HEMA-member!

Wordt nu gratis lid bij HEMA en krijg 10% EXTRA korting, bovenop de Mid Season Sales en bovenop jouw FamilyCard-korting!

Lees meer…

25% korting bij All Accor & TIJDELIJK verhoogde FamilyCard-korting!

Boek nu jouw zomervakantie tussen 08/07 - 04/09 en krijg tot 25% korting bovenop een tijdelijk verhoogde FamilyCard-korting! Geldig t.e.m. 02/06

Lees meer…

Tijdelijk -5% bij Pazzox én -40% op alle zonnebescherming! ☀

T.e.m. 31/05 geniet je van een tijdelijk verhoogde FamilyCard-korting bij Pazzox van 5%! Bovendien geldt er nu -40% op alle zonnebescherming!!

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Zooplus! 😻

Bij Zooplus krijg je nu tijdelijk EXTRA korting! 3% voor nieuwe klanten en 0.75% voor bestaande klanten! Verwen jij jouw huisdier met wat lekkers of nieuw speelgoed?

Lees meer…

Bestel jouw booschappen via Collect & Go!

Wist jij al dat Collect & Go van Colruyt op FamilyCard zit? Bestel jouw boodschappen online en ontvang €0.5 op iedere bestelling!

Lees meer…