Disney+ : eindeloos entertainment voor jong en oud

Disney+ : eindeloos entertainment voor jong en oud

Disney+ : eindeloos entertainment voor jong en oud

Tromgeroffel en trompettengeschal, want we hebben er een nieuwe partner bij!!! En wat voor eentje. Meteen loodsen we Elsa, Mickey, Obi-Wan en alle andere Disney, Pixar, Marvel en Star Wars vrienden je huiskamer binnen. Voortaan maakt de streamingdienst Disney+ ook deel uit van onze familie en daar zijn we heel blij mee. Met een film- en serie aanbod voor het ganse gezin zit je gebeiteld voor urenlang tv-plezier.

Voor jong en oud

Natuurlijk is Disney+ ideaal voor kinderen, maar ook voor de mama’s en de papa’s valt er heel wat te zien. Met een abonnement en voor een vast maandelijks bedrag heb je immers toegang tot het uitgebreid archief van niet alleen Disney, maar ook Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Denk aan Disneyklassiekers als Bambi, Lady en de Vagebond of 101 Dalmatiërs die je ongetwijfeld een ‘trip down to memorylane’ bezorgen. Of wat dacht je om nog eens de Pixar-avonturen van Woody en Buzz  in Toy Story of Nemo te herbeleven? Ook de fans van Marvel blockbusters zoals X-men, Iron Man en Captain America zitten goed voor een tijdje en zo kunnen we blijven doorgaan.

Recent werd ook STAR toegevoegd aan Disney+. Met meer dan 1000 filmtitels, maar ook serieklassiekers zoals Grey’s Anatomy, Scandal, Desperate Housewives, Prison Break, Lost en zelfs The X-files krijg je op en top entertainment waar je maar niet genoeg van krijgt. Onder het mom van Star Originals staan er trouwens nog een aantal nieuwe series op stapel met topacteurs en -actrices. Leve het bingewatchen!
 

 

Disney+ als sterk alternatief voor Netflix

Met nu ook Star in het aanbod is Disney+ een serieuze tegenhanger van Netflix geworden. Dat heeft alles te maken met het aanbod. Disney+ heeft immers het beste van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en meer in huis en geloof ons, dat is heel wat. Disneyfans en liefhebbers van Iron Man, Star Wars en Pirates of the Caribean komen enkel bij Disney+ aan hun trekken. Ook documentaires op National Geographic zijn voortaan enkel op Disney+ te bekijken. De aankondiging dat ze van plan zijn meer eigen producties te gaan draaien klinkt alleen maar veelbelovend.

Disney+ pakt het ook een stuk simpeler aan dan Netflix door maar één abonnement aan te bieden. Bij Netflix heb je meerderde keuzes aan een verschillend bedrag. Je betaalt ook niets extra als je films wil gaan bekijken in een hogere kwaliteitsresolutie. Bij Netflix moet je hiervoor vaak extra betalen. 

Nog een voordeel is dat films en series offline te bekijken zijn. Zo maskeer je een slechte internetverbinding en kan je toch je favoriete film of serie bekijken wanneer je maar wilt. 

Net zoals bij Netflix kan je ook je account delen met de andere gezinsleden en kan je op vier schermen tegelijk kijken.

Als je het aan ons vraagt, verdient Disney+ meer dan overtuigend een vast plaatsje naast Netflix.

Op welke apparaten kan ik Disney+ kijken?

Disney+ is te bekijken op TV, mobile, pc en op game console. Dat betekent dat je Disney+ kan kijken via:

  • een internetbrowser
  • Android smartphones en tablets
  • Android TV
  • iPhone, iPad en iPod touch
  • Apple TV
  • LG en Samsung TV (vanaf 2016)
  • Google Chromecast en hieraan gelinkte apparaten
  • PlayStation 4 en 5
  • Xbox One, series X en S

 

 

Raya and the last Dragon

De nieuwste telg van de Disney Animation Studios is er eentje waar het ganse gezin kan van genieten. Met Raya and the Last Dragon heeft Disney er zowaar een klassieker bij met heldin Raya, een stoere krijgster in de hoofdrol. Vanaf het eerste moment word je meegezogen naar de fantastische wereld Kumandra waar alle Disney ingrediënten aanwezig zijn om je helemaal in vervoering te brengen. Een must see lijkt ons en nu al te streamen via Disney+, weliswaar met VIP-toegang die je kan kopen voor 21,99 €. Vanaf 4 juni is de animatiefilm zonder extra kosten beschikbaar voor alle Disney+ abonnees.

What else is new deze maand?

Met Star erbij heeft Disney+ een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod ter beschikking dat het ganse gezin kan bekoren. En dat aanbod wordt steeds maar groter en groter. Disney+ is goed op dreef, want ook deze maand komen er heel wat nieuwe titels bij naar ieders meug. We geven je graag een voorsmaakje van wat je zoal kan verwachten.

‘Own The Room’ (National Geographic)

Een nieuwe documentaire van National Geographic over vijf studenten uit verschillende hoeken van de wereld die hun ondernemingen meenemen naar Macau in China om er deel te nemen aan de Global Student Entrepreneur Awards.

'The Falcon And The Winter Soldier’ (Marvel)

Deze nieuwe Marvel-serie speelt zich af na de gebeurtenissen in 'Avengers: Endgame'. In de hoofdrollen schitteren Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon) en Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier).

'Downhill' (Star)

Een buitensporige komedie met Julia Louis-Dreyfus en Will Ferrell in de hoofdrol over de tegenslagen van een familie tijdens een skivakantie in de Alpen.

'Damien – Omen II' (Star)

Een klassieker uit 1978 over de 12-jarige Damien die onder de voogdij komt van zijn schatrijke oom Richard Thorne nadat zijn ouders op verdachte wijze om het leven kwamen. Damien zaait een spoor van dood en verderf bij iedereen die zijn duivels verleden probeert te onthullen.

'Mighty Ducks: Game Changers' (Disney)

In deze tiendelige serie die zich afspeelt in Minnesota zijn de Mighty Ducks geevolueerd van scrappy underdogs naar een ultra-competitief en sterk jeugdhockeyteam. Ze ontdekken de ware liefde voor de sport en doen er alles aan om te winnen.

Wil jij voortaan ook de beste verhalen ter wereld streamen en lekker onderuitgezakt in de zetel genieten met gans het gezin van komedie, drama, romantiek of actie? Dan is een abonnement op Disney+ zeker het proberen waard.

Een abonnement op Disney+ kost je 8,99 € per maand (maandelijks opzegbaar) of 89,99 € per jaar. De voordeligste optie is een jaarabonnement afsluiten. Activeer dan zeker je Familycard, want alleen via het jaarabonnement spaar jij extra punten die automatisch verrekend worden bij je FamilyCard saldo. Zo groeit je FamilyCard spaarpotje weer aan voor je volgende online aankoop.

Check www.disneyplus.com voor alle informatie.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Zomer Deals bij De Bijenkorf!

Geniet nog t.e.m. 16/05 van de Zomerdeals bij De Bijenkorf met kortingen tot 30% bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij de vernieuwde Viking webshop!

Bestel nu jouw kantoormateriaal op de vernieuwde webshop van Viking en geniet tijdelijk van een verhoogde FamilyCard korting van maar liefst 4.5% i.p.v. 2.5% !

Lees meer…

Geluksmomenten bij Zalando Lounge

Geniet nu van 80% korting bij Zalando Lounge. Bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Extra korting bij Emma Matras!

Geniet nog t.e.m.14/05 van 35% korting bij Emma Matras én een verhoogde FamilyCard korting van 4%!

Lees meer…