Eén met de natuur in nieuwe Center Parcs Les Landes de Gascogne

Eén met de natuur in nieuwe Center Parcs Les Landes de Gascogne

Eén met de natuur in nieuwe Center Parcs Les Landes de Gascogne

Tussen Bordeaux en Toulouse (zuidwest-Frankrijk) zijn zwembadbouwers, landschapsarchitecten en interieurstylisten druk aan het werk in het nieuwste Center Parcs-park in Frankrijk: Les Landes de Gascogne. Prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied, in de regio Nouvelle-Aquitaine. Het park is nog niet helemaal af, maar we geven je vast graag een rondleiding. In de zomer van 2022 gaan we open, maar boek hier alvast je cottage!

Het zal heerlijk wegdromen zijn ten midden van de prachtige natuur van het Franse Regionaal Natuurpark Les Landes de Gascogne in het Zuid Westen van Frankrijk.  Ideaal om erop uit te trekken met de fiets of voor een stevige wandeltoch. In de omgeving heb je trouwens ook een golfbaan, manege en watersportcentrum. Wat een vooruitzicht!

Nóg meer dan in andere parken voel je je in Les Landes de Gascogne één met de natuur. Dankzij de cottages. Je kunt kiezen uit 3 types: Comfort cottages, VIP cottages en… bijzondere accommodaties.

  • Comfort cottages: Grote raampartijen laten een zee van groen binnen, elke kamer vertelt een verhaal dat is geïnspireerd door de natuur. De buitenkant is helemaal bekleed met hout, dat met de jaren mooi zal verkleuren.
  • VIP cottages: Moeiteloos vloeit het interieur over in je privétuin. De tinten van de inrichting weerspiegelen de omgeving: het groen van de dennen en het mos, het geel van de brem, aardetinten van het hout en zand. Je wellness-badkamer heeft een hammam, regendouche en bubbelbad, om heerlijk te ontspannen.
  • Bijzondere accommodaties: Luxe Boomhuizen staan ‘hoog op de poten’, met een magnifiek uitzicht op de omliggende natuur. Vanaf je buitenterras kun je de boomtoppen zelfs haast aanraken. Sta je liever met beide voeten op de grond, dan kies je voor een cottage in boerderij-stijl met gezamenlijke moestuin. En natuurlijk mag je samen met de boer eieren rapen en groenten oogsten.

Een market Dome zoals in een typisch Zuid-Franse Stad

De Market Dome heeft de sfeer van een marktplein in een Zuid-Franse stad. Een plek waar je samenkomt en je thuis voelt. Waar je met z’n allen wat eet en drinkt, waar de terrassen bruisen van levendigheid, waar in de zomer de barbecue buiten wordt gezet. Er zijn kleine eettentjes, een groot restaurantanimatie tot ’s avonds laat, kortom: er is vakantieplezier!

Eindeloze waterpret in de Aqua Mundo

Welke van de drie glijbanen kies je eerst: de Duo Racer, de glijbaan waar je op je buik vanaf gaat, of die waar je met z’n tweeën in een band vanaf tolt? En er is veel meer watervertier: een Water Playhouse, een Kinder-doe-bad, golfslagbad, bubbelbaden, wildwaterbaan en een buitenbad waar in de zomer gezellig een paar foodtrucks langskomen. En natuurlijk kun je genieten van je welverdiende rust in de Deep Nature® Spa.

Of er activiteiten zijn? En of!

We maken je vast heel blij met bowlingbanen, de Action FactoryGame Town, indoor speelparadijs BALUBA voor de kleintjes, klimwanden voor de grotere kinderen en de animatie in de Kids Club. En anders wel met minigolf, de Kids Safaripony rijden en de High Adventure Experience. Daar vul je wel een paar dagen mee!

 

Vroegboekcampagne

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Back to School met verhoogde korting bij Vanden Borre!

Wees voorbereid op het nieuwe schooljaar en neem een kijkje bij Vanden Borre en hun uitgebreid assortiment laptops. Nu tijdelijk met verhoogde FamilyCard-korting t.e.m. 18/09.

Lees meer…

Grote uitverkoop bij Zalando Lounge tot -80%!

Mega kortingen scoren? Snel dan naar Zalando Lounge voor -80% korting tijdens de grote uitverkoop!

Lees meer…

Back to School met De Bijenkorf! 🎓

Shop nu The North Face, Levi's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en velen meer!

Lees meer…

Private sale verlengd tot 31/8 bij G-STAR

En als nieuwe G-STAR klant ontvang je op niet SALES items een verhoogde FamilyCard korting van 8%

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Zooplus! 😻

Bij Zooplus krijg je nu tijdelijk EXTRA korting! 3% voor nieuwe klanten en 0.75% voor bestaande klanten! Verwen jij jouw huisdier met wat lekkers of nieuw speelgoed?

Lees meer…