Jouw huis proper houden dankzij de producten van Dyson

Jouw huis proper houden dankzij de producten van Dyson

Jouw huis proper houden dankzij de producten van Dyson

Je huis op orde houden: het klinkt eenvoudig, maar vaak is het moeilijker dan het lijkt. Om jouw huis echt proper te houden, heb je niet alleen veel tijd nodig, maar vaak ook goede hulpmiddelen waardoor het kuisen en onderhouden een stuk makkelijker gaat. Want geef nu zelf toe, de hygiëne in huis is toch voor iedereen belangrijk? Daarom is het vanzelfsprekend dat je bij het onderhouden van jouw huis een beroep doet op degelijke materialen en net daarvoor staat het merk Dyson gekend. 

Draadloze stofzuiger 

De draadloze stofzuigers van Dyson zijn wellicht één van de meest gekende artikelen die door Dyson verkocht worden, waarschijnlijk heeft het feit dat Dyson één van de eerste merken was die steelstofzuigers verkocht, er ook iets mee te maken.Op de website van Dyson kan je al snel ontdekken dat er heel wat verschillende soorten draadloze steelstofzuigers te koop aangeboden worden. Een voorbeeld van een Dyson steelstofzuiger is de Dyson Cyclon V10 draadloze stofzuiger. Bij deze draadloze stofzuiger kan je gedurende 60 minuten een beroep doen op de krachtige, constante zuigkracht. Binnen de categorie Dyson Cyclone V10 bestaan er drie verschillende modellen: Dyson Cyclone V10 Absolute, Dyson Cyclone V10 Animal en Dyson Cyclone V10 Motorhead. Elke stofzuiger heeft z'n eigen, afzonderlijke eigenschappen waardoor je voor elk vloertype en voor elke klus de ideale stofzuiger kan vinden.

Ideaal voor woningen met huisdieren

Voor mensen met huisdieren is de zoektocht naar een goede stofzuiger vaak geen makkelijke opdracht. Het is namelijk erg belangrijk dat het haar verwijderd wordt wanneer je stofzuigt, dus moet het ook een redelijk krachtige stofzuiger zijn die de klus kan klaren. Het verwijderen van haar en stof uit woningen is voor de draadloze steelstogzuigers van Dyson helemaal geen probleem. De stofzuigers hebben een erg sterke zuigkracht, een schroefvormige klitvrije kegelvormige borstel voor haar en zijn erg makkelijk te onderhouden doordat je ze kan wassen en schoonvegen. Een erg leuke featuer is de Laser Slim Fluffy vloerzuigmond. Aan de hand van een nauwkeurig geplaatste laser worden alle stofdeeltjes op harde vloeren verlicht en mis je dus nooit nog de onzichtbare deeltjes. Handig om te weten is dat je de Dyson Cyclone V10 draadloze stofzuigers nu met €70 korting kan bestellen via de officiële website van Dyson. 

Betere luchtkwaliteit in huis

Naast een groot aanbod van stofzuigers vind je in de webshop van Dyson ook luchtreinigers en luchtbevochtigers die de lucht behandelen die je inademt. Zo kan je er kiezen tussen verschillende luchtreinigers, luchtbevochtigers en ventilatoren. Ook hier kan je opnieuw kiezen tussen verschillende toestellen. Zo is er de 3-in1: luchtreiniger, luchtbevochtiger en ventilator. Daarnaast is er ook de 2-in-1: luchtreiniger en ventilator en ten slotte is er ook de gewone ventilator. De Dyson Luchtreinigers vangen ongeveer 99,95% van het fijnstof uit de lucht op. Daarna wordt de gezuiverde, schonere lucht opnieuw de kamer ingeblazen waar je het nodig hebt, zeker tijdens het pollenseizoen kunnen de luchtreinigers een grote hulp zijn. Het grote verschil tussen een luchtreinigingsventilator van Dyson en een airconditioner is dat een luchtreinigingsventilator zorgt voor een persoonlijke koeling met gezuiverde lucht. In tegenstelling tot een een airco is het toestel dus niet ontworpen om de temperatuur van een hele ruimte te verlagen. Alle verschillende producten vind je terug in de webshop van Dyson en leuk om te weten is dat je tijdelijk gratis een extra filter ter waarde van €75 ontvangt bij jouw bestelling. 

Dyson Virtuele Demonstratie

Wanneer je van plan bent om één van de artikelen van Dyson aan te kopen, dan kan je via de website van Dyson een beroep doen op de virtuele demonstratie. Op die manier kan je van de Dyson-productexperts een live, face-to-face demonstratie en productaanbeveling krijgen over alle verschillende stofzuigers, luchtreinigers, ventilatoren, haardrogers, haarstylers, ... De service dagelijks gratis beschikbaar van 9u tot 22u via de website van Dyson. 

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Holiday Deals bij Samsung! 🌞

Krijg tot €500 voordeel op meer dan 200 producten bij Samsung & ontvang nog EXTRA korting via je Familycard! 🤩

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde Familycard-korting bij Collect & Go!

Bestel nu je boodschappen via Collect & Go en maak kans op een dagje Pairi Daiza of een magisch verblijf tussen de dieren! 🤩

Lees meer…

Ontvang €30 korting op je boeking via je Familycard bij Eliza Was Here! 🌞

Heb jij zin om er even tussenuit te gaan en te kunnen genieten van de zon? Boek dan nu je last minute vakantie via Eliza was Here!

Lees meer…

Nood aan vakantie?

Boek nu je verblijf in Frankrijk via Evancy en geniet van je vakantie! 🤩

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde Familycard-korting bij Collect & Go Deals!

Maak nu je boodschoppen via Collect en Go Deals en scoor daarmee de beste Deals! 🤩

Lees meer…