Laatste update 02•09•2021

Mama Lisa (31): nu veel minder keuzestress én mijn man geniet mee

ONLINE SHOPPING

Daar zijn ze terug, de drukke maanden in het najaar. De kinderen gaan terug naar school, het wordt weer puzzelen wie wat gaat doen binnen het gezin...

Mama Lisa (31): nu veel minder keuzestress én mijn man geniet mee

Daar zijn ze terug, de drukke maanden in het najaar. De kinderen gaan terug naar school, het wordt weer puzzelen wie wat gaat doen binnen het gezin. Snel naar het werk, boterhammen niet vergeten voor de kids, 's avonds nog even binnenspringen in de supermarkt... Ook Mama Lisa (31) uit Gentbrugge kent het gevoel. Maar dankzij een slim trucje slaagde ze erin om sinds dit schooljaar de stress een pak te verlichten. Wij vroegen haar hoe ze het deed.

Geen keuzestress meer

"Vroeger haddden mijn man en ik elke zondagavond discussie. We forceerden ons toen om samen te zitten en te bedenken wat we de komende week zouden gaan eten. Dat waren vaak onnodig lange discussies, die bovendien ook voor keuzestress zorgen. Tot ik via mijn beste vriedin de tip kreeg om Foodbag te gaan testen."

Eerst heel sceptisch

"Ik had wel al reclame gezien van soortgelijke foodboxen op Instagram en televisie, maar ik vond het idee om niet meer zelf mijn eten te kiezen, nogal beangtigend. Maar omdat ik elke avond moe en uitgeput was na het winkelen en koken, besloot ik het een kans te geven." getuigt Lisa.

Foodbag

"Wij kozen na wat vergelijken uiteindelijk voor het Belgische Foodbag. Elke week kies ik op de website uit een achttiental gerechten welke ik wil klaarmaken. Vervolgens leveren ze die aan huis, of ik kan ze ophalen in één van hun ophaalpunten bij ons in de buurt. En voor ik bestel, kijk ik altijd even in mijn agenda. Is er een dag waarop ik een lange avondvergadering heb op het werk, dan durf ik er wel eens een 'Busy Day' bag instoppen. Dat zijn kant-en-klare maaltijden die mijn man - die overigens absoluut geen keukenprins is - maar al te graag opwarmt en van smult. Superhandig en bespaart me een pak stress!" aldus Lisa.

Geen schuldgevoel meer

"Vroeger voelde ik me schuldig wanneer ik een zoveelste keer "worst met appelmoes" of "kaasburger met aardappeltjes" serveerde. Maar dat maak je zo snel klaar en het smaakt zo goed. Nu maak ik dat ook nog steeds klaar, maar veel minder dan vroeger. Voor je een maaltijd van Foodbag selecteert, zie je vooraf duidelijk hoeveel tijd het in beslag neemt om die te maken. Ik selecteer altijd diegene waar ik geen drie kwartier verlies in de keuze. Ik heb de indruk dat hun ingrediënten ook echt kwalitatief zijn én ze bevatten altijd de nodige portie groenten. Mijn kids eten het ook graag en ik merk dat ze nu meer energie hebben en vaker vrolijk zijn als ze gezonder eten. Wat mij dan ook weer gelukkig maakt" lacht Lisa.

Hét moment om te testen

De start van het nieuwe schooljaar is hét moment om Foodbag te gaan testen. Als je gratis lid bent van FamilyCard, dan krijg je in september 2021 sowieso €20 korting op je eerste bestelling als je vooraf je FamilyCard activeerde. Bovendien krijg je als FamilyCard-lid nog tot 30 september €2,5 korting bij elke Foodbag die je nadien bestelt.

Zo werkt het:

  1. Vraag ook je gratis FamilyCard aan via https://www.familycard.be
  2. Geregistreerd? Log je dan in.
  3. Zoek 'Foodbag' via de zoekfunctie of ga naar deze pagina en activeer vervolgens je FamilyCard
  4. Je wordt doorgestuurd naar foodbag.be,  waar je je aankoop kan plaatsen
  5. Binnen de 24u na je aankoop verwittigt Foodbag automatisch FamilyCard.
  6. Je ontvangt vervolgens van ons een mailtje en we schrijven de korting bij op je FamilyCard account
  7. Heb je voor meer dan 25 EUR aan kortingen bijeengespaard? Dan betalen we die uit op een bankrekening naar keuze.

Voor meer info, surf naar familycard.be

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)