Raya: Ontdek nu de nieuwste films en series op Disney+ via FamilyCard

Raya: Ontdek nu de nieuwste films en series op Disney+ via FamilyCard

Raya: Ontdek nu de nieuwste films en series op Disney+ via FamilyCard

De zomer is nu echt begonnen en dat betekent dat heel veel kinderen binnenkort opnieuw kunnen genieten van twee maanden zomervakantie. Dat betekent ook dat je als ouder vaak creatief op zoek moet gaan naar ontspanningsmogelijkheden voor de kinderen. Een daarvan is Disney+, de streamingdienst van Disney die alle film- en televisiecontent van Walt Disney Studio aanbiedt. Naast de gekende klassiekers vind je er ook de meest recente films terug.  Bovendien spaar je ook nog eens EXTRA FamilyCard punten op zowel de maand- & als jaarabonnement. Can it get any better?

De streamingdienst voor jong en oud

Het aanbod van streamingdiensten is de laatste jaren enorm uitgebreid, maar Disney Plus is toch eentje die er uitspringt. Zowel jongeren als volwassenen kunnen met het enorm groot aanbod van films en series urenlang genieten van een archief aan echte Disneyschatten. De klassiekers zoals Bambi, 101 Dalmatiërs of Lady en de Vagebond kan je nu zoveel herbekijken als je maar wil. Maar naast de typische Disney films vind je er ook een groot aanbod van Marvel en Pixar films en series terug.

Naast het aanbod van de “oudere” content is er natuurlijk ook nog een erg groot aanbod van de nieuwste Disney creaties. Denk bijvoorbeeld maar aan de avonturen van Raya, de dramaserie Genius of recente Marvel-serie Loki die sinds kort beschikbaar is. Met een abonnement op Disney Plus kan je genieten van eindeloos entertainment.

Raya and The Last Dragon

Als abonnee van Disney Plus hoef je vanaf 4 juni niet meer bij te betalen als je de film Raya and The Last Dragon wil bekijken. In deze coole fantasyfilm ontdek je hoe de jonge prinses Raya op zoek gaat naar de allerlaatste draak die er bestaat. Eenmaal ze de draak gevonden heeft, hoopt ze dat deze de wereld kan redden. Lukt het haar denk je?

 

Genius: Aretha Franklin

Heb je het liever wat dramatischer? Dan is de National Geographic dramaserie Genius zeker en vast iets voor jou. Elk seizoen van deze serie draait rond het verhaal van een briljante geest. Nadat in eerdere seizoen al Albert Einstein en Pablo Picasso aan bod kwamen, is het in seizoen drie van Genius de beurt aan Aretha Franklin. De hoofdrol in de serie gaat naar Cynthia Erivo, die Aretha Franklin speelt.

Loki seizoen 1

Wie van Marvel houdt, kent ongetwijfeld de series The Falcon and The Winter Soldier en WandaVision. Na deze twee series kan je vanaf 9 juni de laatste nieuwe Marvel-serie bekijken op Disney Plus: Loki. In de serie gaat de halfbroer van Thor door de tijd en door de ruimte reizen om zijn eigen gemaakte fouten recht te zetten. Maar is “the God of Mischief” wel te vertrouwen?

Pixar-film Luca

Pixar-films zijn over het algemeen erg populair bij het doelpubliek. En ook deze keer lijkt de nieuwste Pixar-film een schot in de roos te worden. De nieuwe zomerse animatiefilm Luca kan je als abonnee rechtstreeks bekijken op Disney Plus. De film gaat over twee jongens die op het eerste zicht normaal lijken en hun vakantie in een Italiaans dorpje gaan vieren. Maar al snel wordt duidelijk dat het duo eigenlijk twee jonge zeemonsters zijn en hun ware aard proberen te verbergen.

Ontdek het volledig aanbod online

Disney Plus heeft ervoor gezorgd dat het aanbod van films en series zo divers mogelijk is, gaande van animatiefilms tot documentaires. Op de website van Disney Plus kan je alle beschikbare series en films ontdekken die je op dit moment als abonnee kan bekijken. Verder vind je er ook een hele hoop content die je nergens ander kan zien en die dus enkel en alleen beschikbaar is op Disney Plus.

Disney Plus als rechtstreekse Netflix concurrent

Eerder kon je al lezen dat het aanbod van streamingdiensten de laatste jaren alleen maar groter is geworden. Netflix is waarschijnlijk één van de gekende, zo niet de meest gekende streamingdienst van het moment. Maar met de komst van Disney Plus is er een echte concurrent bijgekomen. Het aanbod van Disney Plus bestaat uit een grote selectie van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en nog veel meer. Daarnaast vind je er ook informatieve content terug zoals bijvoorbeeld de documentaires van National Geographic die vanaf nu enkel en alleen op Disney Plus te bekijken zijn.

Kijk waar en wanneer jij dat wil

Dat Disney Plus een rechtstreekse concurrent van Netflix kan zijn, is ondertussen al duidelijk. Maar als het van de streamingdienst zelf afhangt, dan wil Disney Plus nog beter doen. Zo krijg je als abonnee de mogelijkheid om alle films en series die beschikbaar zijn op Disney Plus ook offline te bekijken. Hierdoor moet je dus nooit vrezen voor die slechte internetverbinding en kan je eigenlijk altijd en overal jouw favoriete films en series bekijken: in de hangmat in de tuin, op de trein onderweg naar het werk, thuis op jouw gloednieuwe smart tv, …

En overal mag je echt letterlijk nemen. Als abonnee van Disney Plus kan je bijna eender welk apparaat gebruiken om er jouw favoriete serie of film op te bekijken. Een internetbrowser, Android smartphones en tablets, Android TV, iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, LG en Samsung TV, Google Chromecast, PS4 en PS5, Xbox One, series X en S. Heb jij zelf een ander apparaat waarop je een film of serie van Disney Plus wil bekijken? Check dan eerst eens de website van Disney Plus om te zien of de dienst beschikbaar is op jouw apparaat. Goed om te weten is dat je steeds op maximaal 4 verschillende apparaten tegelijk kan streamen en dat een groot deel van de films en series in 4K UHD aangeboden wordt.

Kies uit twee abonnementen

In tegenstelling tot de rechtstreekse concurrent Netflix houdt Disney Plus het aanbod van abonnementen een stuk simpeler. Wie abonnee wil worden bij Disney Plus kan namelijk maar kiezen uit twee verschillende abonnementen: een maandabonnement of een jaarabonnement. Voor een maandelijks opzegbaar maandabonnement op Disney Plus betaal je slechts 8,99 euro per maand. Handig aan een maandabonnement is dat het makkelijk opzegbaar is, ideaal dus als je eens wil “proberen”. Kies je voor een jaarabonnement dan betaal je hiervoor 89,90 euro per jaar. Uitgerekend bespaar je ongeveer 15% wanneer je kiest voor het laatste abonnement in vergelijking met een maandabonnement.

Dankzij FamilyCard kijk je goedkoper naar Disney+

In dit artikel kon je al ontdekken dat je bij Disney+ kan kiezen uit twee verschillende abonnementen. Enerzijds is er het maandabonnement van 8,99 euro per maand en anderzijds is er het jaarabonnement van 89,90 euro per jaar. Maar goed om te weten is dat je als lid van FamilyCard kan genieten van een extra korting op beide abonnementen. Heb je interesse in een abonnement op Disney Plus? Activeer dan zeker je FamilyCard en geniet zo van die extra korting.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Smart Home week bij Tink!

Het is Smart Week bij Tink! Profiteer nu van heel wat kortingen op Smart Home producten, geldig t.e.m, 30/09.

Lees meer…

Topdeals op Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en veel meer!

Activeer snel jouw FamilyCard voor Zalando Lounge want je geniet er nu van topdeals op o.a. Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en nog veel meer!

Lees meer…

Stapelop bij HEMA tot 22/9!

Ondergoed voor het hele gezin? 2+1 gratis of handdoeken en badmatten3+1 gratis! Tot 22/9 heel wat stapelkortingen bij HEMA! En uiteraard nog eens 2% EXTRA via FamilyCard...

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Sarenza!

Krijg nu tijdelijk 5% FamilyCard-korting bij Sarenza i.p.v. 3%. Dit bovenop de afprijzingen! Actie geldig t.e.m. 23/09.

Lees meer…