Stap trendy de zomer in

Stap trendy de zomer in

Stap trendy de zomer in

Schoenen zijn voor heel veel dames niet langer een accessoire, maar echt wel een must-have. De meest gewilde schoenen voor de komende zomer zijn dan ook erg uiteenlopend, gaande van een gekende slingback tot een sporty sandaal. Met één van deze paren ben je klaar om komende zomer een nieuw pad in te slaan. 

Klassieke of Colombia slingback

Met een slingback steel je sowieso al de show, maar kies je voor een avant-gardistische, puntige slingback, dan ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een bruiloft of een zwoele zomeravond. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een iets andere slingback, zoals de Colombia slingback van Dune London. 

Trending summer shoes

Clog met details

De meest fabuleuze comeback is wellicht deze van de clog of het muiltje. Voor komende zomer vind je de iconische clog met leuke details zoals bijvoorbeeld studs, een opvallend logo of in een metallic kleur zoals bijvoorbeeld colour pop muiltjes. Het leuke aan de clog is dat ze erg comfortabel zitten. 

Vergeet de pumps niet

Tussen het groot aanbod van schoenen voor komende zomer zouden we haast de klassieker der klassieker vergeten: de pump. Deze schoen is niet uit het rijtje weg te denken en als je echt een statement wil maken, dan is deze gekende hak jouw ding. Kies voor een pump van leer met bijvoorbeeld een gouden hak als je echt wil opvallen. 

Slippers in alle vormen

Als je het echt comfortabel wil, dan zijn er natuurlijk ook nog altijd slippers. Je vindt ze in alle geuren en kleuren zoals bijvoorbeeld een comfortabele platform slipper, een twisted muiltje met vlechtwerk of een coole loafer van leer die een en al stijl uitstralen. Bekijk hier alle trending zomerschoenen voor komende zomer en kies er jouw favoriet uit. 

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Holiday Deals bij Samsung! 🌞

Krijg tot €500 voordeel op meer dan 200 producten bij Samsung & ontvang nog EXTRA korting via je Familycard! 🤩

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde Familycard-korting bij Collect & Go!

Bestel nu je boodschappen via Collect & Go en maak kans op een dagje Pairi Daiza of een magisch verblijf tussen de dieren! 🤩

Lees meer…

Ontvang €30 korting op je boeking via je Familycard bij Eliza Was Here! 🌞

Heb jij zin om er even tussenuit te gaan en te kunnen genieten van de zon? Boek dan nu je last minute vakantie via Eliza was Here!

Lees meer…

Nood aan vakantie?

Boek nu je verblijf in Frankrijk via Evancy en geniet van je vakantie! 🤩

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde Familycard-korting bij Collect & Go Deals!

Maak nu je boodschoppen via Collect en Go Deals en scoor daarmee de beste Deals! 🤩

Lees meer…