Stap trendy de zomer in

Stap trendy de zomer in

Stap trendy de zomer in

Schoenen zijn voor heel veel dames niet langer een accessoire, maar echt wel een must-have. De meest gewilde schoenen voor de komende zomer zijn dan ook erg uiteenlopend, gaande van een gekende slingback tot een sporty sandaal. Met één van deze paren ben je klaar om komende zomer een nieuw pad in te slaan. 

Klassieke of Colombia slingback

Met een slingback steel je sowieso al de show, maar kies je voor een avant-gardistische, puntige slingback, dan ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een bruiloft of een zwoele zomeravond. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een iets andere slingback, zoals de Colombia slingback van Dune London. 

Trending summer shoes

Clog met details

De meest fabuleuze comeback is wellicht deze van de clog of het muiltje. Voor komende zomer vind je de iconische clog met leuke details zoals bijvoorbeeld studs, een opvallend logo of in een metallic kleur zoals bijvoorbeeld colour pop muiltjes. Het leuke aan de clog is dat ze erg comfortabel zitten. 

Vergeet de pumps niet

Tussen het groot aanbod van schoenen voor komende zomer zouden we haast de klassieker der klassieker vergeten: de pump. Deze schoen is niet uit het rijtje weg te denken en als je echt een statement wil maken, dan is deze gekende hak jouw ding. Kies voor een pump van leer met bijvoorbeeld een gouden hak als je echt wil opvallen. 

Slippers in alle vormen

Als je het echt comfortabel wil, dan zijn er natuurlijk ook nog altijd slippers. Je vindt ze in alle geuren en kleuren zoals bijvoorbeeld een comfortabele platform slipper, een twisted muiltje met vlechtwerk of een coole loafer van leer die een en al stijl uitstralen. Bekijk hier alle trending zomerschoenen voor komende zomer en kies er jouw favoriet uit. 

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Back to School met verhoogde korting bij Vanden Borre!

Wees voorbereid op het nieuwe schooljaar en neem een kijkje bij Vanden Borre en hun uitgebreid assortiment laptops. Nu tijdelijk met verhoogde FamilyCard-korting t.e.m. 18/09.

Lees meer…

Grote uitverkoop bij Zalando Lounge tot -80%!

Mega kortingen scoren? Snel dan naar Zalando Lounge voor -80% korting tijdens de grote uitverkoop!

Lees meer…

Back to School met De Bijenkorf! 🎓

Shop nu The North Face, Levi's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en velen meer!

Lees meer…

Private sale verlengd tot 31/8 bij G-STAR

En als nieuwe G-STAR klant ontvang je op niet SALES items een verhoogde FamilyCard korting van 8%

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Zooplus! 😻

Bij Zooplus krijg je nu tijdelijk EXTRA korting! 3% voor nieuwe klanten en 0.75% voor bestaande klanten! Verwen jij jouw huisdier met wat lekkers of nieuw speelgoed?

Lees meer…