Laatste update 09•07•2021

Stijltips met Tiany Kiriloff en De Bijenkorf

FASHION

Stijltips met Tiany Kiriloff en De Bijenkorf

Na een lange periode van digitale meetings en comfortabele joggingbroeken kunnen we weer uitpakken met een nieuw gevoel voor mode en stijl. Wij vroegen Tiany Kiriloff samen met onze partner De Bijenkorf om advies voor de perfecte look voor een dagje naar kantoor en zij koos 2 go-to stijlen uit. Van feminien en stijlvol tot business chic: met Tiany's tips laat je zeker een blijvende indruk na.

Vrouwelijk & stijlvol

Met de heropening van de kantoren in het vooruitzicht start de zoektocht naar een stijlvolle, eigentijdse en office-proof outfit. We hebben zin om een nieuwe indruk te maken na maanden van digitale meetings waarbij je - zeg nu zelf - nooit écht je beste kant kon laten zien. Voor die gelegenheid koos de modieuze Tiany Kiriloff voor een speelse, maar stijlvolle en uiterst zomerse look. Wat blijkt? Een luchtige blouse, een (flared) jeans en nude muiltjes met hak is alles wat je nodig hebt voor de ultiem vrouwelijke kantooroutfit.

 

 

Business chic - Go big or go home!

Met de juiste oversized blazer kan je werkdag op kantoor niet meer stuk. Ook Tiany weet dit zeker en combineerde voor haar tweede go-to look een stoer exemplaar met een contrasterende flared pantalon , dit bewijst dat je zelfs met een geruite blazer alle kanten op kunt. Je hoeft je dus zeker niet te limiteren tot een effen broek.

Ben jij niet zo'n fan van de oversized blazer? Ga dan voor een klassieker, aansluitend model met bijpassende broek. Een flatterend dameskostuum zal je net dat extra tikkeltje zelfvertrouwen geven.

>> Alle dameskostuums

De trending trenchcoat

In de zomer zonder jas naar kantoor? In België komt dat jammer genoeg maar weinig voor. Wanneer je het weer buiten maar moeilijk kunt voorspellen voor je de deur uitgaat, is de trenchcoat de ideale keuze. Als het regent beschermt deze jas je hele outfit en wanneer de zon doorbreekt draag je deze losjes om het lichaam.

Anno 2021 heeft de trending trench veel weg van de klassieke trenchcoat: lang en in lichte kleuren als beige of lichtgroen, met bijhorende riem. De perfecte jas voor eender welke kantooroutfit, als je het ons vraagt.

>> Alle zomerjassen bij De Bijenkorf

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)