Laatste update 01•06•2023

Zo ga je deze zomer naar het strand

FASHION

Zo ga je deze zomer naar het strand

Zo ga je deze zomer naar het strand

De zomer betekent natuurlijk ook een nieuwe collectie badmode. Gezien de komende zomer er één wordt vol optimisme en plezier, zijn de bademodetrends er ook naar: gaande van statement kleuren tot dierlijke prints. De joie de vivre die in de badmodecollecties terug te vinden is, inspireert om er een onvergetelijke zomer van te maken. 

Opvallende kleuren

Wat opvalt als we de badmodecollecties bekijken, dan zijn het de statement kleuren. Opvallende en opgewekte kleuren zoals lichtgeel, zuurstokroze en smaragdgroen passeren er de revue. De kleuren laten de kracht van de natuur niet alleen stralen, maar dragen ook zorg voor de natuur. Kies bijvoorbeeld voor een bikini die als duurzamer gemarkeerd is en zo gemaakt is met respect voor mens, dier en milieu. 

Dierenprints blijven

Hate it, or love it maar de dierenprints zijn ook de komende zomer een icoon onder de prints voor de badmode. Kies je voor zebra of ben je toch eerder fan van panter? De vele verschillende prints en uitgebreide collecties halen het wilde kantje in jezelf naar boven. Deze unieke strandlook kan bijvoorbeeld erg leuk zijn in combinatie met één van de vele accessoires zoals een hoed of trendy slippers. 

Pretty in pink

De kleur roze is een blijvertje. Ook deze zomer luidt het motto: hoe meer roze, hoe liever. Heel veel merken zoals bijvoorbeeld Luli Fama en Banana Moon spelen hier op in en brengen leuke speelse bikini's op de markt in allerlei verschillende kleurtonen roze. Welke soort roze kies jij? 

Klassiek en preppy

Preppy is eigenlijk niet echt een nieuwe trend, maar eerder een stijl die elk jaar opnieuw erg populair blijkt te zijn. De preppy stijl staat gekend voor de klassieke details zoals streepjes, stipjes en subtiele logo's. Denk hierbij maar aan gekende merken zoals Ralph Lauren of Tommy Hilfiger. 

Nieuwe trend: geometrie

De bloemenprints van vorige zomer maken deze zomer plaats voor geometrische patronen. Heel veel streepjes, ruitjes en vierkantjes die de mooiste pasvormen sieren. De typische merken zoals Marlies Dekkers en Hunkemöller die gekend zijn voor hun badmode blinken hierin uit. 

Kleurrijke strandjurken

Als je het strand of het zwembad verlaat, dan kan je jezelf in een luchtige outfit hullen. Niet alleen praktisch, maar ook gewoon stijlvol en modebewust. Een tuniekjurk van het gekende merk Devotion is bijvoorbeeld een must-have die je ook perfect kan dragen zonder dat je je aan het strand of zwembad bevindt. Typisch voor een strandjurk is dat de ontwerpen bijna altijd voorzien zijn van een leuke print om zo het echte zomergevoel uit te stralen. 

Ontdek zelf de uitgebreide collectie strandkleding van de Bijenkorf via deze link

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)