Laatste update 01•07•2021

Zorgeloos slapen met Emma

LIFESTYLE

Een goede nachtrust dankzij de Emma-matras. 100 proefnachten en 10 jaar garantie inbegrepen.

Zorgeloos slapen met Emma

Dromen we niet allemaal van een goed nachtje slapen? Een goede matras, een kwalitatief hoofdkussen en idem dito bed zijn alvast de essentiële basics voor maximaal slaapgenot. En laat dat nu net de expertise van Emma zijn. 

1. De matras

De eerste stap om verfrist wakker te worden en je dag goed te beginnen? Een goed matras! De Emma Original matras is een vernieuwende combinatie van hoogwaardige materialen die voldoet voor bijna elk lichaams- en slaaptype. De Emma Original matras bevat een comfortabel Airgocell® schuim, drukverlagend traagschuim en ondersteunend koudschuim die perfect samengaan in één ademende hoes. De perfecte balans voor een goede ondersteuning en een fantastisch slaapcomfort. Deze matras kan je bovendien heel snel in huis hebben, want Emma staat garant voor een snelle en bovendien gratis levering.

Zo test je je nieuwe matras:

  • Draag soepele kleding.
  • Ga liggen op de rug: worden billen en rug goed ondersteund?
  • Ga liggen op je zij: zakken je schouders comfortabel weg?
  • Beweeg op het matras: gaat draaien makkelijk?

Als je dit al allemaal kan afvinken, is dat een goed teken, maar natuurlijk weet je soms pas na een tijdje als je echt goed slaapt. Daarom kan je de Emma matras ook 100 nachten proberen. Het lichaam moet immers even wennen aan een nieuwe matras en op die manier kan je dit zorgeloos proberen. Don’t worry. Sleep Happy. Is dan ook hun devies.

2. Het hoofdkussen

Naast een degelijke en comfortabele matras is ook een stevig hoofdkussen een must. Het Emma Kussen bestaat uit meerdere lagen. Zo kan je zelf bepalen welke hoogte het best past bij je comfort en slaap. Onder andere je slaaphouding heeft hier een invloed op. Ben je een rugslaper? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een hoog en dik kussen kiest met genoeg ondersteuning voor je nek. Ben je eerder een zijslaper, dan heb je veeleer een stevig kussen nodig dat de ruimte opvult tussen je hals en schouder. Als buikslaper is dan weer een dun kussen ideaal zodat je goed kan blijven ademen terwijl je slaapt. De beste slaaphouding is sowieso op je rug of zij.

3. Het bed

Volgens kinesist en rugexpert Hans Verreth moet een goed bed aan één voorwaarde voldoen, namelijk schouders, bekken en knieën ondersteunen en tegendruk geven. Zo blijft de ruggenwervelkolom recht in zijlig en kan ze haar natuurlijke kromming volgen in ruglig.

Emma lanceerde onlangs een nieuw boxspring bed dat volledig aan te passen is aan jouw wensen. Het is een complete slaapcombinatie en wordt in je slaapkamer afgeleverd, inclusief installatie. Het bed is verkrijgbaar in twee kleuren en in twee verschillende stijlen zodat je bed perfect past bij de inrichting van je kamer.

Een zorgeloze slaapervaring met Emma

Emma belooft de beste slaapervaring en dit niet alleen door haar revolutionaire matras, maar ook door haar andere troeven.

Naast het 100 dagen proefslapen, krijg je ook 10 jaar garantie op de Emma Original. Naast gratis bezorging, kan je de matras ook gratis retourneren en krijg je gewoon je geld terug. No hard feelings.

Klaar voor eindeloze droomnachten? Check www.emma-matras.be. Vergeet niet je FamilyCard te activeren! Zo doe je dubbel voordeel en slaap je nog eens zo goed. 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)