Authentieke smaken met Sergio Herman & De Bijenkorf

Authentieke smaken met Sergio Herman & De Bijenkorf

Authentieke smaken met Sergio Herman & De Bijenkorf

Sterren-chef Sergio Herman is eigenaar van meerdere toprestaurants waaronder Le Pristine en The Jane in Antwerpen en Pure C in Cadzand-Bad én het brein achter frituurconcept Frites Atelier. Daarnaast heeft hij een eigen koffiemerk, ontwierp hij in samenwerking met Serax twee prachtige serviescollecties en bracht hij tussen de bedrijven door zijn kookboek New Italian uit. Met deze recepten brengt hij een ode aan de klassieke Italiaanse keuken, maar wel met de moderne verfijning die we van Sergio gewend zijn.

Serax servies

Serax werkt samen met gepassioneerde ontwerpers van over de hele wereld, waarbij elke collectie ambachtelijk wordt vervaardigd. Deze keer slaat het merk de handen in elkaar met Sergio Herman en brengen ze samen twee serviescollecties: de stoere en robuuste Surface-collectie en de verfijnde, meer klassieke Inku-collectie.

In de Inku-collectie is geen enkel bord identiek. De kleine imperfecties in de glazuurlaag zorgen voor het ultieme Wabi Sabi-gevoel, iets wat Sergio met dit project nastreefde. Voor een stijlvolle en smakelijke tafelsetting combineer je verschillende borden en schalen met de bijpassende Inku-wijnglazen en haal je je beste wijn en kookkunsten boven.

>>Bekijk het aanbod van Serax bij De Bijenkorf

De nieuwe Italiaanse keuken

In zijn boek New Italian schrijft Sergio dat Italianen van het leven houden en dat eten daarin een hele belangrijke plaats inneemt. Hij liet zich inspireren door de verschillende streken in Italië met elk hun eigen ingrediënten en tradities, maar schroomde ook niet om die tradities los te laten. Het resultaat: gemoedelijke gerechten waarmee je een stukje beleving en sfeer in huis haalt.

Authentieke smaken

Volgens Sergio is de Italiaanse keuken een allemansvriend, een keuken die mensen makkelijk kunnen omarmen. Dat zorgt ervoor dat deze keuken op zich, en in al haar eenvoud, heel uniek is.

Neem bijvoorbeeld zijn lasagne arrabbiata met gambero rosso: een plaatje om te zien en boordevol authentieke smaken. Wil je dit gerecht zelf uitproberen? Hier download je het volledige recept. Buon Appetito!

Koop het Boek van Sergio bij De Bijenkorf

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Smart Home week bij Tink!

Het is Smart Week bij Tink! Profiteer nu van heel wat kortingen op Smart Home producten, geldig t.e.m, 30/09.

Lees meer…

Topdeals op Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en veel meer!

Activeer snel jouw FamilyCard voor Zalando Lounge want je geniet er nu van topdeals op o.a. Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en nog veel meer!

Lees meer…

Stapelop bij HEMA tot 22/9!

Ondergoed voor het hele gezin? 2+1 gratis of handdoeken en badmatten3+1 gratis! Tot 22/9 heel wat stapelkortingen bij HEMA! En uiteraard nog eens 2% EXTRA via FamilyCard...

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Sarenza!

Krijg nu tijdelijk 5% FamilyCard-korting bij Sarenza i.p.v. 3%. Dit bovenop de afprijzingen! Actie geldig t.e.m. 23/09.

Lees meer…