Laatste update 28•04•2023

De FamilyCard gift guide voor Moederdag!

LIFESTYLE

De FamilyCard gift guide voor Moederdag!

14 mei vieren we alle moeders in ons leven of zetten we de toekomstige mama’s eens extra in de bloemetjes. Heb jij al een ideetje waar je jouw mamalief mee gaat verwennen? Of ben je zelf een mama en verdien jij ook eens iets extra? Wij zetten een aantal leuke cadeau-ideetjes alvast voor je op een rijtje!

 

1. De klassieker

Een echte klassieker maar daarom zeker niet minder geapprecieerd! Verwen je mama deze maand met een mooi boeketje bloemen. Zeker in deze tijden van lockdown komen de prachtige boeketten van Euroflorist zeker van pas. Je kan ze makkelijk online bestellen met jouw FamilyCard en bij jouw moeder thuis laten afleveren. Je hebt zelfs de keuze om er een vaas en lekkere chocolaatje bij te bestellen!

 

2. Voor wie moeilijk kiezen kan

Wanneer je maar moeilijk kan kiezen wat je jouw mama nu cadeau moet doen, is een Bongo bon altijd een leuk idee! Wat dacht je van een bon voor een lekker ontbijt? Of een lekker dagje wellness? Ook voor de avontuurlijke mama’s vind je er heel wat leuke cadeaus. Bij Bongo geniet je nu van kortingen tot wel 20% op het exclu web assortiment én je geniet van een tijdelijk verhoogde korting met jouw FamilyCard van maar liefst 7.5% (i.p.v. 4%).

 

3. Een verwenmomentje met het gezin

Met de aankomende versoepelingen durven we alweer dromen van een fijne vakantie. Nu is dan ook hét moment op jouw Center Parcs vakantie te boeken. Nog t.e.m. 5 mei geniet je er van super mooie kortingen tijdens de Bungalow Race! Bovendien krijg je nu ook een tijdelijk verhoogde korting via FamilyCard van 3.5% (i.p.v. 1.75%). Mis het niet!

 

4. Een geschenk om helemaal in weg te dromen

Sinds kort mochten we het mooie kwaliteitsvolle merk Swiss Sense aan FamilyCard toevoegen. Met dit lenteweer lijkt een nieuwe dekbedovertrek ons dan ook een prachtig Moederdagcadeau. Tijdens de Lente-voordeelweken krijg je 10% extra korting op het gehele assortiment, bovenop jouw FamilyCard korting.
 

5. Een uniek cadeau

Verwen jezelf of jouw moeder met kennis deze Moederdag! Bij NHA thuisstudies vind je een ruim aanbod aan leuke cursussen! Wat dacht je van een hobbycursus zoals bloemschikken of koken? Of is een taalcursus jouw moeder op het lijf geschreven? Via FamilyCard krijg je nu tijdelijk dubbel zoveel korting op het aanbod van NHA thuisstudies!

 

Stuk voor stuk leuke cadeau's waar alle mama's blij van worden. Vergeet niet jouw FamilyCard te activeren om van extra korting te genieten!

 

*credits: pexel, Swiss Sense, Euroflorist, Bongo, Center Parcs & NHA

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)