Laatste update 26•10•2022

De leukste must-haves voor een nieuw schooljaar

FASHION

De leukste must-haves voor een nieuw schooljaar

De leukste must-haves voor een nieuw schooljaar

De zomervakantie is voorbij en dat merk je aan alles: het is kouder buiten, iedereen moet terug gaan werken en de kinderen moeten terug naar school. Het is dus tijd om nieuwe avonturen te beleven op school: een hogere klas, een andere leerkracht, een nieuwe school, ... De start van het nieuw schooljaar is op zich altijd spannend. Maar om de start van het nieuw schooljaar wat vlotter te laten verlopen kan het helpen om bijvoorbeeld een nieuwe outfit te kiezen waarin jouw zoon of dochter zich helemaal zelfzeker voelt en zo de eerste schooldag vol zelfvertrouwen kan aanvatten. 

Warm houden met laagjes

Het najaar, de periode tussen het einde van de zomer en de start van de wintermaanden, is een periode waarin het weer niet helemaal zeker is en waarin de temperaturen weleens durven schommelen. Om die onvoorspelbare weersomstandigheden aan te kunnen kan het een goed idee zijn om met laagjes te werken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een t-shirt met daarboven een trui of een hoodie is het makkelijk om een kledingstuk uit te doen indien het te warm is of om een kledingstuk aan te doen indien het te koud is. Ook een jas voor buiten die tegen de regen kan is zeker en vast een goed idee. 

Vergeet de boekentas niet

Een volledige schooloutfit bestaat niet alleen uit kleding, maar natuurlijk ook uit een boekentas. Een rugzak of een boekentas is een essentieel onderdeel van de schooloutfit en maakt het mogelijk om schoolspullen, een lunch of snacks in te bewaren. Maar als je kiest voor de juiste boekentas of rugzak, dan kan je je zo ook op een leuke manier onderscheiden van de rest. Kies je voor een vrolijk en opvallend exemplaar? Of ga je liever voor een praktische, onopvallende boekentas of rugzak? Check de must-haves voor een nieuw schooljaar en ga zo volledig uitgerust naar school! 

Broek in jeans of stof

Kinderen spelen en bewegen veel en dus is een stevige broek een essentieel onderdeel van de schooloutfit. De broek moet niet alleen stevig zijn maar moet ook voldoende bewegingsvrijheid bieden en natuurlijk ook nog stijlvol en comfortabel zijn. Kies voor een stevige en stoere jeansbroek of kies voor een broek in joggingstof die er net iets stijlvoller uitziet dan een denim. Tegenwoordig vind je jeansbroeken in alle mogelijke maten, kleuren en designs. 

Droog en warm met een degelijke jas

Naast een degelijke boekentas is ook een jas een belangrijk onderdeel van de schooloutfit. Een goede, stevige jas zorgt ervoor dat je kinderen droog en warm naar school kunnen gaan. Een regenbestendige parka, een warme gewatteerde jas of een bodywarmer voor het tussenseizoen: keuze genoeg. In combinatie met een stevige jas kies je misschien ook nog voor een degelijk paar schoenen als finishing touch. Een paar laarzen of coole sneakers zijn de ideale match om de schooloutfit helemaal af te maken!

 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)