Een gezellig middagje shoppen en...altijd zeker van de beste prijs

Een gezellig middagje shoppen en...altijd zeker van de beste prijs

Een gezellig middagje shoppen en...altijd zeker van de beste prijs

Samen winkelen in een winkelcentrum kan een leuke activiteit zijn. Bijvoorbeeld voor vriendinnen die daar beide van houden of voor ouders met tienerkinderen. Winkelen kan een fijne moeder-dochter of vader-zoon bezigheid zijn. Je gaat naar de verschillende winkels, je drinkt ergens samen koffie of thee en luncht ook nog op een leuke plek. Soms kom je al lopend op verrassende ideeën over wat je nog zou kunnen kopen. Je ziet de mooie trui in de etalage hangen en denkt: aha, die wil ik graag! Winkelen op deze manier geeft dus genoeg inspiratie. Je ziet onder andere door wat aan de etalagepoppen hangt wat de laatste modetrends zijn. Daarnaast is het natuurlijk leuk om meteen feedback te krijgen van de persoon met wie je samen aan het winkelen bent. Je gaat het pashokje in en je hoeft niet te blijven staren naar de spiegel in de paskamer. Allemaal in de hoop dat de spiegel wat tegen je zegt. Neen, je compagnon is er gelukkig ook en geeft als het goed is zijn of haar eerlijke mening. Fijn als die ene trui je geweldig staat. En nu?

Snel prijzen vergelijken via de FamilyCard app
Wat is de volgende stap? Waarschijnlijk wil je meteen betalen. Wist je dat je niet direct naar de kassa hoeft te rennen om af te rekenen? Zou je het niet handig vinden om snel op je mobiele telefoon te kijken of dit de beste prijs is? Door de Familycard app te gebruiken, kun je gauw kijken of je niet te veel betaalt voor dat ene truitje. Via de app ga je naar de webshop en je krijgt zo automatisch korting op je bestelling. Zie de Familycard app maar als een klantenkaart. Niet zo een kaart die je weer thuis bent vergeten of die je een plekje moet geven tussen al die andere klantenkaarten in je portemonnee. De Familycard app download je snel op je mobiele telefoon en het is makkelijk in gebruik. Er zijn uiteraard nog veel meer voordelen van ‘gecombineerd’ shoppen. Met gecombineerd shoppen bedoelen we dat je in de (fysieke) winkel staat en heel simpel de Familycard app opent. Offline én online winkelen wordt op deze manier wel erg interessant. Hier geven we je even 3 voordelen op een rij met wat voorbeelden.

1. (extra) korting
Wanneer er een online actie in de webshop is, kun je daar via de Familycard app meteen gebruik van maken. Je kan nog meer korting krijgen door de app. Het stapelen van de korting is afhankelijk van de webshop. Vaak is dat wel toegestaan, soms niet. Hoe dan ook, je krijgt sowieso korting. Je betaalt daardoor minder dan wanneer je meteen bij de kassa in de winkel afrekent. Voor (extra) korting moet je dus je Familycard app inzetten. Laat de korting maar oplopen.

2. Beschikbaarheid van kleding en maten
Je krijgt door de Familycard app te gebruiken korting op dat prijskaartje van het ene truitje. Je kan ook online zien welke maten nog beschikbaar zijn. Zo kun je meteen weten wat de voorraad van die webshop is. Als blijkt dat de kleur van dat truitje je goed staat, maar dat truitje te klein is, bestel je gewoon jouw maat online. Op die manier betaal je dan de juiste prijs (met korting) en heb je de juiste maat binnen! Soms gaat het niet om de maat, maar om de kleur. Misschien wil je geen okergeel, maar juist heel graag marineblauw. Ook dat kun je gauw online regelen.

3. Bezorgen
Je hoeft niet met de tassen met nieuwe kleding van de ene winkel naar de andere winkel te sjouwen. Die armspieren train je wel een andere keer. Als je online je kleren bestelt, kun je het (gratis) laten bezorgen op het gewenste adres. Bijvoorbeeld thuis of op je werk en vaak genoeg wanneer het jou uitkomt. Je kunt dan genieten van de sfeer in het winkelcentrum, maar hoeft niet al puffend met zware tassen te lopen. Die tassen hoef je vervolgens niet te vergeten in een koffiebar als je koffie hebt gedronken en weer op pad gaat. Dat scheelt weer.

Familycard app
Offline en online winkelen gaat goed samen. Je kunt zo een leuk dagje ervan maken en toch voordelig shoppen. Niemand vindt het nou eenmaal leuk om te veel te betalen. Je geniet juist van het ene nieuw truitje als je weet dat je daar de juiste prijs voor hebt betaald. Maak gauw gebruik van de Familycard app. De (extra) korting kun je weer voor iets anders gebruiken. Houd geld over voor een verrukkelijke lunch en een lekker bak koffie of thee tussendoor. Zo wordt samen winkelen in een winkelcentrum echt een plezierige tijd. Download de Familycard app vandaag nog en zet die in bij het winkelen. Als het nou offline of online is.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Pre Sale bij De Bijenkorf!

Geniet nu al van mooie kortingen tot wel 50% tijdens de Pre Sale bij De Bijenkorf!

Lees meer…

Dubbel zoveel korting bij HelloFresh met jouw FamilyCard!

Gebruik de code HELLOFCB45 en krijg €45 korting op jouw eerste 3 maaltijdboxen van HelloFresh. Bovendien geniet je tot 15/07 van een tijdelijk verhoogde korting met jouw FamilyCard: maar liefst €7.5 !

Lees meer…

Vaderdagkorting bij Emma Matras!

Geniet van een echt zorgeloze slaapervaring dankzij Emma Matras. Nu tijdelijk met 35% korting én dubbel zoveel FamilyCard-korting!

Lees meer…

Boek nu jouw Last Minute met EXTRA veel korting!

Nog tot 08-07 geniet je van dubbel zoveel FamilyCard korting bij Center Parcs! Boek nu je last minute en krijg 3.5% korting i.p.v. 1.75% !

Lees meer…