Laatste update 26•10•2022

Een nieuw modeseizoen: ontdek de najaarscollectie van de Bijenkorf

FASHION

Een nieuw modeseizoen: ontdek de najaarscollectie van de Bijenkorf

Een nieuw modeseizoen: ontdek de najaarscollectie van de Bijenkorf

De herfst is begonnen en dat betekent het begin van een nieuw seizoen. Bij het begin van een nieuw seizoen hoort uiteraard ook een nieuwe collectie voor dames en heren om zo stijlvol de herfst en de winter in te gaan. Kies je voor enkele leuke artikelen om zo komende herfst of winter uit je comfortzone te treden, los te breken van de norm en voor vernieuwende mode te gaan? Dat kan met de vele nieuwe artikelen en merken waaruit de nieuwe modestijlen voor komende herfst en winter bij de Bijenkorf bestaan. 

Back to school

Een trend die de komende herfst en winter helemaal terug is, is de zogenaamde varsity trend. De mode artikelen die bij deze trend passen, geven een knipoog naar het college of university life waarbij sportteams van de Amerikaanse en de Britse universiteiten centraal staan en de artikelen in een nieuwer, moderner jasje worden gestoken. Denk dan maar aan enkele iconische stuks zoals bijvoorbeeld de baseball jacket, een oversized rugby shirt of zelfs truien met teamlogo's. Ideaal dus voor iedereen die deze herfst en winter stoer voor de dag wil komen. 

Nostalgie ten top

Aansluitend bij de zogenaamde "varsity trend" zijn de jaren '70 de komende herfst- en winterperiode ook helemaal terug. De retro jaren '70 en de gekende grungetrend passeren de revue in de vorm van de gekende flared broeken, de coltruien, de overhemden in sprekende prints, debardeurs en uiteraard ook de typerende retrokleuren die prominent aanwezig zijn. Als je enkele van deze nostalgische artikelen draagt in combinatie met enkele nieuwe, modernere elementen creer je zelf een look die niet alleen eigentijds is maar die ook een nostalgische twist heeft. 

Moderne kijk op royale elementen

De komende herfst- en winterperiode worden niet alleen gekenmerkt door nostalgische artikelen. De nieuwe collectie van de Bijenkorf geeft ook een moderne, nieuwe kijk op verschillende royale elementen. Denk hierbij aan chique, fancy silhouetten die afgewerkt worden met verfijnde (on)opvallende details die in het oog springen zoals bijvoorbeeld opvallende kragen of gedetailleerde borduursels. Een merk zoals bijvoorbeeld Ted Baker speelt hier op in door erg sierlijke stoffen en speelse patronen te kiezen. Erg leuk in combinatie met de rijkelijk versierde kledingstukken zijn de unieke accessires die jouw royale outfit helemaal af maken. 

 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)