Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’
Evelyn is dertig jaar, komt uit Kortrijk en heeft twee kinderen. Ze gebruikt haar FamilyCard al sinds de start in 2017 en is nog altijd even enthousiast.

Geld sparen met afhaalmaaltijden en luiers

Hoe het voor Evelyn begon? “Een vriendin van mij – ook mama – sprak me aan over de voordelen en hoeveel ze al bespaard had”, vertelt Evelyn. “Daarom besloot ik om het ook eens te proberen. Tijdens de lockdown bestelden we vaak afhaaleten bij lokale restaurants via Takeaway.com, een partner van FamilyCard. Zo spaarden we al een mooi bedrag bijeen.” “Daarnaast kreeg ik 10 euro extra korting op mijn nieuwe loopschoenen van New Balance. En onze luiers bestellen we voortaan op Plein.be en Drogisterij.net. Dat zijn twee webshops die we via FamilyCard leerden kennen en waar we ook kortingen kunnen sparen.”

Netjes uitbetaald

“Ook mijn man is fan. Hij koopt nu al zijn kantoormateriaal en elektronica bij aangesloten webshops. Zo spaarden we dit jaar alweer 115,12 euro bijeen. Onlangs vroegen we om een uitbetaling, en het bedrag werd netjes gestort op onze bankrekening. Voor ons als jonge ouders is dat geld heel welkom.

Weekendje weg

"Voor onze laatste Center Parcs vakantie kregen we maar liefst €47 korting dankzij FamilyCard. Ook voor Booking.com en Decathlon heb ik al mooie kortingen bijeen gespaard. En ze betalen die korting altijd netjes op onze bankrekening. We sparen die op, tot dat we genoeg hebben op opnieuw een leuk weekendje weg te boeken voor het hele gezin”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

BONGO: 10% korting & verhoogde FamilyCard korting

Bij Bongo geniet je nu van een verhoogde FamilyCard korting van maar liefst 7.5% EN nog eens 10% extra korting op alle Web Exclusieve producten met de code BONBE-APR10

Lees meer…

L'Occitane: Gratis drinkfles + Handcrèmes + E-Book

Bij aankoop vanaf €25, ontvang je deze mooie 500ml L'OCCITANE isothermische drinkfles in de kleuren van de Steringrediënten: Verbena, Lavender en Almond! Ontvang ook 2 handcrèmes 10ml en een e-book met 6 lentedrank recepten! CODE: BOTTLE21

Lees meer…

Lidl verklaart het tuinseizoen voor geopend!

Wie deze zomer volop van z'n tuin, terras, of balkon wil genieten, is bij Lidl aan het juiste adres. Ze vulden hun webshop net aan met een nieuwe lading tuinplezier.

Lees meer…

De Bijenkorf: Terug naar de essentie

De Lente inspireert ons met nieuwigheden. De Bijenkorf gaat terug naar de essentie, de schoonheid van mode. Geniet nu van 1.5 - 2% EXTRA korting via FamilyCard.

Lees meer…