Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’
Evelyn is dertig jaar, komt uit Kortrijk en heeft twee kinderen. Ze gebruikt haar FamilyCard al sinds de start in 2017 en is nog altijd even enthousiast.

Geld sparen met afhaalmaaltijden en luiers

Hoe het voor Evelyn begon? “Een vriendin van mij – ook mama – sprak me aan over de voordelen en hoeveel ze al bespaard had”, vertelt Evelyn. “Daarom besloot ik om het ook eens te proberen. Tijdens de lockdown bestelden we vaak afhaaleten bij lokale restaurants via Takeaway.com, een partner van FamilyCard. Zo spaarden we al een mooi bedrag bijeen.” “Daarnaast kreeg ik 10 euro extra korting op mijn nieuwe loopschoenen van New Balance. En onze luiers bestellen we voortaan op Plein.be en Drogisterij.net. Dat zijn twee webshops die we via FamilyCard leerden kennen en waar we ook kortingen kunnen sparen.”

Netjes uitbetaald

“Ook mijn man is fan. Hij koopt nu al zijn kantoormateriaal en elektronica bij aangesloten webshops. Zo spaarden we dit jaar alweer 115,12 euro bijeen. Onlangs vroegen we om een uitbetaling, en het bedrag werd netjes gestort op onze bankrekening. Voor ons als jonge ouders is dat geld heel welkom.

Weekendje weg

"Voor onze laatste Center Parcs vakantie kregen we maar liefst €47 korting dankzij FamilyCard. Ook voor Booking.com en Decathlon heb ik al mooie kortingen bijeen gespaard. En ze betalen die korting altijd netjes op onze bankrekening. We sparen die op, tot dat we genoeg hebben op opnieuw een leuk weekendje weg te boeken voor het hele gezin”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

20% EXTRA bij C&A + Verhoogde FamilyCard-korting!

Krijg nu 20% EXTRA korting op de solden bij C&A én een verhoogde FamilyCard-korting van 5.5%. Gebruik de code SALE20

Lees meer…

SALE tot -70% korting bij De Bijenkorf!

Nu nog meer korting bij De Bijenkorf! Wintersales tot -70%. Mis het niet!

Lees meer…

Tot 55% korting bij Emma!

Haast je naar Emma en geniet van kortingen tot 55% tijdens de Solden!

Lees meer…

€45 korting bij HelloFresh!

Gebruik de code HELLOFCB2022 en krijg €45 korting op jouw eerste 3 maaltijdboxen van HelloFresh. Bovendien geniet je van nog eens €4.5 EXTRA korting met jouw FamilyCard!

Lees meer…

Solden bij Lidl!

Glij de solden in bij Lidl en krijg nog eens 3% EXTRA via FamilyCard!

Lees meer…

Samsung Wintersolden

Profiteer nu van kortingen tot €250. Via Samsung.com koop je rechtstreeks bij diegene die het maakt! Geen tussenschakels! Bovendien krijg je van FamilyCard nog eens 3% korting op alle aankopen via samsung.com/be.

Lees meer…