Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’
Evelyn is dertig jaar, komt uit Kortrijk en heeft twee kinderen. Ze gebruikt haar FamilyCard al sinds de start in 2017 en is nog altijd even enthousiast.

Geld sparen met afhaalmaaltijden en luiers

Hoe het voor Evelyn begon? “Een vriendin van mij – ook mama – sprak me aan over de voordelen en hoeveel ze al bespaard had”, vertelt Evelyn. “Daarom besloot ik om het ook eens te proberen. Tijdens de lockdown bestelden we vaak afhaaleten bij lokale restaurants via Takeaway.com, een partner van FamilyCard. Zo spaarden we al een mooi bedrag bijeen.” “Daarnaast kreeg ik 10 euro extra korting op mijn nieuwe loopschoenen van New Balance. En onze luiers bestellen we voortaan op Plein.be en Drogisterij.net. Dat zijn twee webshops die we via FamilyCard leerden kennen en waar we ook kortingen kunnen sparen.”

Netjes uitbetaald

“Ook mijn man is fan. Hij koopt nu al zijn kantoormateriaal en elektronica bij aangesloten webshops. Zo spaarden we dit jaar alweer 115,12 euro bijeen. Onlangs vroegen we om een uitbetaling, en het bedrag werd netjes gestort op onze bankrekening. Voor ons als jonge ouders is dat geld heel welkom.

Weekendje weg

"Voor onze laatste Center Parcs vakantie kregen we maar liefst €47 korting dankzij FamilyCard. Ook voor Booking.com en Decathlon heb ik al mooie kortingen bijeen gespaard. En ze betalen die korting altijd netjes op onze bankrekening. We sparen die op, tot dat we genoeg hebben op opnieuw een leuk weekendje weg te boeken voor het hele gezin”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Tot 80% bij Zalando Lounge en tijdelijk verhoogde FamilyCard-korting!

Het is Gouden Week bij Zalando Lounge! Daarom profiteer je nu van kortingen tot wel 80% bovenop een tijdelijk verhoogde FamilyCard korting! Nieuwe leden krijgen 7% en bestaande leden 3% !

Lees meer…

Wat brengt de Sint mee voor jouw oogappel?

Weldra is de Sint weer in het land. Hoog tijd om de Sinterklaaslijstjes te maken dus! Laat je inspireren door al het leuke speelgoed op Lidl.be en geniet van 3% EXTRA korting via FamilyCard.

Lees meer…

Nu €12.5 korting bij HelloFresh met jouw FamilyCard i.p.v. €4.5!

Gebruik de code HELLOFCB45 en krijg €45 korting op jouw eerste 3 maaltijdboxen van HelloFresh. Bovendien geniet je tot 31/10 van een tijdelijk verhoogde korting met jouw FamilyCard: maar liefst €12.5 !

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij TAPE A L’OEIL !

Shop nu de leukste herfst- en winterkleren voor de kids met tijdelijk maar liefst 6% EXTRA via FamilyCard. Actie geldig tot en met 31/10.

Lees meer…