Laatste update 19•10•2022

Laat je begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe outfit

FASHION

Laat je begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe outfit

Laat je begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe outfit

Als je zelf regelmatig online shopt, heb je wellicht al eens artikelen gekocht die je minder vaak draagt of waarvan je al snel minder van overtuigd bent. Vaak maakt het grote online aanbod het ook erg moeilijk om een outfit samen te stellen waarbij alle kledingstukken en accessoires goed bij elkaar passen. Ook kan het moeilijker zijn om een goede outfit te vinden als je bijvoorbeeld wat onzeker bent maar je er toch goed wil voorkomen wanneer dat nodig is. Want een bepaalde kleur of stijl kan echt wel een wereld van verschil maken voor het totaalbeeld van jouw outfit. Vanaf nu kan je, indien nodig, online hulp inroepen van een professioneel stylist die jou helpt bij het samenstellen van een outfit die perfect bij jou past. 

Eenvoudig online

Stel je kan hulp gebruiken bij bepaalde kledingcombinaties die je wenst te proberen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of je bent gewoon op zoek naar een compleet nieuwe outfit, maar je hebt zelf weinig of geen inspiratie of je bent bang om misschien wel de verkeerde keuzes te maken. Dan kan je sinds kort een beroep doen op de stylisten van de Bijenkorf die voor jou klaar staan, zowel in één van de winkels van de Bijenkorf maar ook gewoon online via de website van de Bijenkorf. Hierdoor kan je dus eigenlijk van thuis uit een perfecte matching outfit laten samenstellen en aan huis laten leveren zodat je helemaal op en top klaar bent voor die ene speciale gelegenheid. 

Ervaren stylisten

Wanneer je bij de Bijenkorf hulp inroept van een stylist bij het samenstellen van jouw outfit, dan doe je een beroep op een team van ervaren stylisten. De stylisten zetten hun expertise graag in om je te helpen zo de looks te vinden waarin je volledig jezelf kan zijn. Ze gaan op zoek naar de looks die helemaal bij jou passen en houden rekening met verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de lichaamsbouw, het kleurtype, de stijl, het budget en uiteraard ook met de laatste nieuwe trends die nu helemaal hot zijn. De stylisten zorgen er bovendien ook voor de jouw garderobe nog veelzijdiger wordt door je verschillende sets te laten zien en je zo te laten investeren in enkele mooie stukken waardoor je zo ook duurzaam leert shoppen. 

Zo werkt het

Als je een beroep wil doen op één van de stylisten van de Bijenkorf, dan boek je eerst en vooral een eerste stijlsessie in. Dit doe je eenvoudig online door er jouw maten in te vullen en wat meer te vertellen over jezelf zoals bijvoorbeeld jouw naam en telefoonnummer en het budget waar rekening mee moet gehouden worden. Maak zeker ook een telefonische afspraak met één van de stylisten om zo jouw afspraak af te ronden. Eenmaal je een afspraak gemaakt hebt en kiest voor online advies of voor advies van een stylist in één van de winkels, je krijgt sowieso advies dat helemaal op maat is van jouw stijl, smaak en budget. De laatste stap is het selecteren van alle artikelen en accessoires die je wil proberen en waar je dus ook echt blij van wordt. Handig om te weten is dat je nergens toe verplicht bent en dat deze unieke memberservice helemaal kosteloos is. 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)