Laatste update 08•02•2022

Ontdek de verrassend vernieuwde parken van Center Parcs

TRAVEL

Ontdek de verrassend vernieuwde parken van Center Parcs

Ontdek de verrassend vernieuwde parken van Center Parcs

Wie deze zomer een vakantie als nooit tevoren wil beleven en zich wil laten verrassen, is bij Center Parcs aan het juiste adres. In de verschillende vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland kan je genieten van gloednieuwe accommodaties of accommodaties die helemaal vernieuwd zijn, van a tot z. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de nieuwste waterspektakels in Aqua Mundo en volwassenen genieten van een welverdiende wellness zoals een sauna, een bubbelbad of een regendouche in de eigen accommodatie. Kies voor jouw verblijf tussen een atypische woonboot, een boomhuis met waanzinnig uitzicht of de beach chilla waar je de echte beach-vibes kan ervaren. 

Vernieuwde accommodaties 

Dat ze bij Center Parcs niet hebben stilgezeten, wordt duidelijk door de vele vernieuwingen die in volle gang zijn. In de verschillende parken zoals De Vossemeren, Park Zandvoort, Het Heijderbos, ... werden zowel hotelkamers als faciliteiten in de parken zelf zoals bijvoorbeeld de wellness volledig onder handen genomen. Ook het park Erperheide is grondig vernieuwd en dat merk je meteen als je jouw verblijf in het park gaat boeken. Als je bijvoorbeeld één van de vernieuwde VIP cottages in Erperheide boekt, dan kies je voor echte luxe: een goed gevulde keuken, een woonkamer met een gezellige open haard, een master bedroom met eigen televisie, een wellnessbadkamer met eigen infraroodsauna, een privéterras met bijhorende barbecue, ... Verder hoef je ook geen eigen beddengoed of handdoeken mee te nemen: de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. 

Huur fietsen of ga zwemmen in Aqua Mundo

Naast de vernieuwde cottages valt er natuurlijk nog veel meer te beleven in het park Erperheide. Zo kunnen kinderen zich volledig uitleven in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo waar je een gloednieuwe waterspeeltuin en zelfs een koraalbad kan terugvinden. Heb je liever zin in een buitenactiviteit? Dan kan je misschien een stevige wandeling doen doorheen het park of kan je ook gewoon een fiets huren in het Cycle Center om er een prachtige fietstocht te maken in en rond het vakantiepark. Je merkt het, de mogelijkheden in de vernieuwde Center Parcs parken zijn oneindig. 

Gloednieuwe parken

Na de opening van de parken Les Ardennes in 2017, Villages Nature Paris in 2017 en Park Allgäu in 2018 was het park Terhills Resort in 2021 de laatste opening van een gloednieuw park van Center Parcs. Maar ook dit jaar in 2022 opent Center Parcs een nieuw park, in het buitenland. In de lente van 2022 opent in het zuidwesten van Farnkrijk het park Les Landes de Gascogne, waar de focus vooral ligt op de ecologische duurzaamheid en waar je zo dichter bij de natuur bent dan ooit tevoren. Net als in de andere parken zijn er ook in dit park verschillende niveaus van luxe. Het park bestaat uit maar liefst 450 verschillende cottages waaronder enkele thema cottages. Verder op de planning staat de bouw van het nieuw park Pütnitz aan de Duitse kust van de Oostzee in 2024. Ook daar zullen er ruim 600 verschillende accommodaties zijn waar je kan verblijven. 

Spectaculaire belevenissen

Bij Center Parcs hebben ze echt niet stil gezeten. Na het vernieuwen van enkele parken en het openen van enkele gloednieuwe parken, werden ook de belevenissen onder handen genomen. Zo kan je vanaf nu terecht in de vernieuwde Aqua Mundo of kan je elkaar gaan uitdagen in de nieuwe Duo Racer. In verschillende parken vind je nog een pak andere belevenissen terug zoals bijvoorbeeld de BALUBA in Park De Haan of de nieuwe buitenspeeltuinen in dierenthema in Park De Haan, De Vossemeren en Erperheide. Ook vind je in Park De Haan een volledig vernieuwde Market Dome waar je kan genieten van een hapje en een drankje. 

Ontdek de nieuwe standaard van Center Parcs

Wil jij je ook eens laten onderdompelen in de luxe van de cottages of wil je heerlijk ontspannen midden in de mooiste natuur? Ontdek dan alle nieuwe en vernieuwde Center Parcs parken en boek jouw verblijf voor Pasen en de Zomervakantie met extra voordeel door jouw FamilyCard te activeren. 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)