Laatste update 19•04•2022

Ontdek TUI: the new 'smiling' kid in town

Reizen

touroperator TUI is de nieuwe webshoppartner van FamilyCard

Ontdek TUI: the new 'smiling' kid in town

FamilyCard verwelkomt een nieuwe telg in de familie. Voortaan kan je met je FamilyCard ook extra korting scoren als je je vakantie boekt bij touroperator en luchtvaartmaatschappij TUI. En dat doet er ons meteen aan denken dat we al stilletjes aan kunnen beginnen uitkijken naar de zomervakantie van volgend jaar. Blijf niet langer op je reishonger zitten en begin maar al te dromen. De kerstvakantie vinden wij alvast het ideale moment om uit te stippelen waar je met het ganse gezin naartoe wilt. En dan boeken maar!

Vroeg boeken versus last minute: wat is de beste deal? 

Veel hangt natuurlijk af van de bestemming en het tijdstip dat je op vakantie gaat. Als je met het gezin op reis gaat, hang je min of meer vast aan de vakantieperiodes. Deze staan meteen gelijk met het hoogseizoen waarin de prijzen een stuk hoger liggen dan buiten het seizoen. Met een vroegboekkorting ben je dan meestal beter af dan met een last minute. Heb je je oog laten vallen op net die ene camping of dat onweerstaanbare hotel? Ook dan is vroeg boeken een goed idee, want de leukste plekjes zijn natuurlijk ook het eerst weg. Dit first come, first serve principe breid je nog uit met het beste uitzicht, de leukste activiteiten voor de kinderen en het heerlijkste ontbijt. Handig hierbij is dat je bij TUI meteen voor de ‘full package’ kan kiezen. Je boekt je favoriete accommodatie met inbegrip van de vlucht heen en terug en de nodige transfers. Om je verblijf zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen, biedt de TUI website een uitgebreide checklist. Zo geef je aan welke zwem- en wellnessvoorzieningen je voorkeur genieten, of je al dan niet een familiekamer wenst, of er sportfaciliteiten aanwezig moeten zijn, enz. Wil je daarnaast ook een huurwagen vastleggen of alvast een reisexcursie boeken? Ook dat is meteen te regelen.
Uiteraard speelt het budget ook een rol. Bij TUI profiteer je nu tot 450 euro vroegboekkorting per persoon. Tel daar nog eens je extra korting bij als je je FamilyCard activeert en je hebt voor elk gezinslid een gratis nieuwe zwemtenue.Nog een pro om je reis vroeg te organiseren, is dat het je reisstress tempert. Je weet al ruim op voorhand waar je naartoe gaat en dat stelt je op je gemak. Misschien is er zelfs nog wel ruimte voor een tripje ergens tussendoor?

Flexibel boeken: check!

Is je reis vroeg geregeld? Let the fun begin! Je kan je alvast inlezen over de omgeving, ontdekken wat er allemaal te doen is voor de kinderen, de leukste restaurantjes in de buurt opsnorren, … kortom zo heb je iets waar je als gezin samen kan naar aftellen.

Met de TUI garanties daarbovenop kan dat al helemaal. Zeker nu we nog steeds niet helemaal kunnen reizen zoals we misschien zouden willen.

 • Omruilgarantie tot 7 dagen voor vertrek
  Dankzij de omruilgarantie kan je je vakantie altijd kosteloos omboeken naar een later moment of een andere bestemming tot 28 dagen voor vertrek. Elke reden is geldig om hiervan gebruik te maken.
 • Laagste Prijs garantie
  Vind je je pas geboekte vakantie ergens goedkoper terug? Dan betaalt TUI het verschil terug, zelfs met nog een extra korting.
 • Geld Terug garantie
  Moet TUI je reis om een of andere reden annuleren? Dan krijg je je reissom volledig terugbetaald.
 • Repatriëringsgarantie
  Een natuurramp, een een noodsituatie of een negatief reisadvies voor niet-essentiële reizen op je bestemming. Het zijn maar enkele voorbeelden waar je hopelijk niet mee te maken krijgt, maar hoe dan ook brengt TUI jou en je reisgezelschap steeds weer veilig thuis.
 • Fuel Protection Program
  Als je nu je vakantie reserveert met vertrek tussen 1 april 2022 en 31 oktober 2022 geniet je gratis van deze actie. Dat betekent dat de brandstofkost van je vlucht vastligt en er na je boeking geen extra brandstoftoeslag kan worden aangerekend.

TUI Fly: vliegen in stijl

TUI is actief in verschillende landen en vliegt de hele wereldbol rond. In cijfers geeft dit tot meer dan 175 vliegtuigen op drukke momenten die vliegen van luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Marokko naar meer dan 100 bestemmingen.
Met een aantrekkelijke klantenservice voor, tijdens en na de vlucht wil TUI een ervaring creëren waarbij je het gevoel hebt dat je al op vakantie bent nog voor je vertrekt. Zo kan je via hun partner Billo.be privévervoer aanvragen van bij je thuis naar de luchthaven en dit zowel bij vertrek als bij thuiskomst. Je kan op voorhand reserveren voor de fast lane zodat je sneller door de veiligheidscontrole geraakt of je eigen plekje in de lounge reserveren om meteen al te genieten van talrijke extraatjes zoals drankjes, een buffet voor ontbijt, lunch of diner, enz. Ook tijdens de vlucht word je in de watten gelegd met ondermeer stoelreservering, maaltijden en drankjes (afhankelijk van de reisduur), shoppen aan boord en persoonlijk entertainment.
Bijdehante extraatjes waarbij je vakantiemodus spot on staat, als je het ons vraagt.

 

TUI wat? TUI Blue!

Puur, authentiek en gezond zijn de keywords van het TUI Blue concept. Op basis van deze kernbegrippen selecteerde TUI een aantal bestemmingen en accomodaties die de moeite waard zijn om te ontdekken. Je kiest uit vier formules, TUI Blue For All, For Families, For Two en Sensatori, elk met hun eigen kenmerken. TUI Blue For All bijvoorbeeld legt de nadruk op het ontdekken van de plaatselijke cultuur vanuit een comfortabele omgeving. Ontdek alle hotels en bestemmingen binnen het TUI Blue concept.

Heb je al goesting om je teenslippers boven te halen? Dat is alvast de bedoeling! Kan je toch nog wat extra reistips gebruiken om je vakantie te plannen? Lees dan ook ‘zo plan jij jouw zomervakantie’ op onze blog. Wat denk je? Zijn we (bijna)weg? Inspo genoeg op www.tui.be. See ya!

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)