Laatste update 03•08•2022

Zomertrends 2022: start de zomer kleurrijk en gekleed

FASHION

Zomertrends 2022: start de zomer kleurrijk en gekleed

Zomertrends 2022: start de zomer kleurrijk en gekleed

Wanneer het weer beter wordt en de temperaturen stijgen, dan weet je dat de lente begonnen is en de zomer dus in aantocht is. Voor de meeste dames is dit dan ook het signaal om hun kledingkast eens grondig onder handen te nemen en dus op zoek te gaan naar enkele nieuwe, mooie items om de komende zomer te shinen als nooit tevoren. De zomer van 2022 staat volledig in het teken van items waarmee je als vrouw jouw eigen kledingstijl kan uitdrukken en waarmee je uit jouw eigen comfortzone kan stappen om zo nieuwe avonturen aan te gaan. De kledingstijl voor komende zomer kan omschreven worden als optimistisch, zomers. 

Felle tinten en stijlvolle accessoires

Wanneer de zomer in het land is, dan wekt dit bij heel veel mensen leven, optimisme en avontuur op. En leuk om te zien is dat dit ook terug te vinden is in de verschillende modecollecties voor de komende zomer. Heel veel kleuren die voordien bijvoorbeeld neutraal en onopvallend waren, zijn nu erg fel van kleur en zorgen ervoor dat je zo kan stralen. Samen met enkele stijlvolle accessoires zoals bijvoorbeeld een paar sandalen of enkele juwelen kan je jouw outfit helemaal afmaken. 

De maxi-jurken zijn terug

De maxi-jurken en bloemenprints passen perfect in de romantische kledingstijl voor de komende zomer. Denk maar aan een maxi-jurk met een rugdecolleté die bijvoorbeeld perfect kan dienen voor feestelijke gelegenheden zoals een galabal, een receptie, een trouw, ... Een maxi-jurk is wijd, zwierig en dus onmisbaar voor een onvergetelijk, zomers evenement. 

Prachtige bloemenjurken

Na een periode waarin we te maken hadden met heel wat beperkingen mogen we komende zomer eindelijk opnieuw het leven vieren. Er staan ons heel veel leuke avonturen te wachten en de vele verschillende merken speler hier maar al te graag op in met bijvoorbeeld de bloemenjurken die helemaal terug van weggeweest zijn. Ze zijn expressiever dan ooit en je vindt ze in alle verschillende formaten: van mini tot maxi en van elegant tot casual. 

Sensuele kleedjes

Heb je het iets minder voor de lange, wijde jurken en meer voor zomerse kleedjes? Check dan zeker eens de modecollecties met de vele kledingstukken met cut-outs die tegelijk stijlvol en sexy zijn. Met bijvoorbeeld een rugdecolleté of een cut-out stel je eenvoudig een gedurfde en sensuele outfit samen. 

Pink is everywhere

Voor veel dames is roze nog steeds één van hun favoriete kleuren. En ook komende zomer is roze hét modekleur voor heel veel outfits. De tinten roze die gebruikt worden gaan van babyroze tot zuurstokroze, om zo bijvoorbeeld echt op te vallen en een statement te maken als je kiest voor een jurk in één van deze tinten roze. 

Bohemian chic

Het blijft een stijl die doet dromen: de luchtige stoffen, de vrolijke kleuren en de subtiele details van de kledingstukken. De bohemian chic stijl heeft dan ook grotendeels invloeden van de hippie- en festivalcultuur.

Ontdek zelf jouw favoriete lievelingsjurk van verschillende merken die te vinden zijn op de website van de Bijenkorf. 

Sexy en toch braaf

Wanneer je deze zomer op een mooie dag ergens iets gaat drinken op een terras of een festival gaat bezoeken, dan wil je natuurlijk wel eens opvallen. Met een verrassende en speelse look waarmee je in één oogopslag stijl en jeugdigheid kan uitstralen, kan je echt wel opvallen. De outfits voor deze zomer zijn vaak sexy, maar door bepaalde elementen toch ook wel braaf. Maar één ding staat vast: opvallen zal je doen. 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)