Tijd voor een nieuwe zonnebril

Tijd voor een nieuwe zonnebril

Tijd voor een nieuwe zonnebril

Met de zomer in aantocht begint de zon uiteraard opnieuw te schijnen. Een zonnebril is dan zeker en vast geen overbodige luxe. De trending zonnebrillen van 2022 zijn te vinden allerlei verschillende formaten en kleuren, van veel gekende merken. Met een zonnebril die bij jou past, kan je jouw zomerse outfit helemaal af maken. 

Klassieker: pilotenbril

Een pilotenbril is al jaren lang veruit de meest geliefde zonnebril die er is, en terecht. Deze bril is een eche streling voor het oog en zorgt voor een klassieke look die bij iedereen past. Leuk weetje: de montuur van de oorspronkelijke pilotenbril is zo ontworpen zodat piloten nog een zuurstofmasker zouden kunnen dragen. 

Cat-eye uit de jaren '50

Deze zomer zijn de jaren '50 helemaal terug en dan bedoelen we de cat-eye zonnebril. Deze zonnebril kan deze zomer net als vorig seizoen opnieuw razend populair worden. Het model is een puntig, katachtig montuur die zonder enige moeite een elegante oogopslag creëert in combinatie met een ovale gezichtsvorm. Kies je deze zomer voor een cat-eye bestaande uit een zwart montuur met donkere glazen, dan ben je echt helemaal trending!

Kies voor grote glazen

Wil je echt helemaal on-trend zijn deze zomer? Kies dan voor een zonnebril voor grote glazen, hoe groter hoe beter geldt de regel. Een oversized zonnebril was vorige seizoene al erg populair bij beroemdheden die een bepaalde 70's look wilden creëren. De oversized butterfly zonnebrillen van gekende merken zoals Chanel en Saint Laurent zijn enkele voorbeeld van zonnebrillen die deze look kunnen creëren. 

Gekleurde glazen

De komende zomer belooft een erg kleurrijke zomer te worden en dus zijn zonnebrillen met gekleurde glazen echt wel on-trend. De collecties met gekleurde glazen zijn er in vrijwel alle tinten te vinden gaande van zwoele roze tinten tot blauwgroene glazen waarmee je alles door een gekleurde bril kan zien. Check zeker eens het aanbod van zonnebrillen voor komende zomer en kies er jouw favoriet uit. 

 

Ontdek alle zonnebrillen van De Bijenkorf.be

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Back to School met verhoogde korting bij Vanden Borre!

Wees voorbereid op het nieuwe schooljaar en neem een kijkje bij Vanden Borre en hun uitgebreid assortiment laptops. Nu tijdelijk met verhoogde FamilyCard-korting t.e.m. 18/09.

Lees meer…

Grote uitverkoop bij Zalando Lounge tot -80%!

Mega kortingen scoren? Snel dan naar Zalando Lounge voor -80% korting tijdens de grote uitverkoop!

Lees meer…

Back to School met De Bijenkorf! 🎓

Shop nu The North Face, Levi's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en velen meer!

Lees meer…

Private sale verlengd tot 31/8 bij G-STAR

En als nieuwe G-STAR klant ontvang je op niet SALES items een verhoogde FamilyCard korting van 8%

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Zooplus! 😻

Bij Zooplus krijg je nu tijdelijk EXTRA korting! 3% voor nieuwe klanten en 0.75% voor bestaande klanten! Verwen jij jouw huisdier met wat lekkers of nieuw speelgoed?

Lees meer…