Laatste update 03•06•2021

TOP cadeau ideetjes voor TOP papa’s

LIFESTYLE

TOP cadeau ideetjes voor TOP papa’s

13 juni vieren we weer Vaderdag. Tijd om die lieve papa’s eens goed te verwennen. Zoek jij nog een leuk cadeau voor jouw vader? Of wil je de papa van jouw kids bedanken om er altijd te zijn, in weer en wind? Wij zetten alvast enkele leuke cadeau ideetjes voor je op een rij:

 

    

1. Een fijn leesboek voor deze zomer

Leest jouw papa graag? Bij Bookspot geniet je nu van 10% korting op alles, gratis verzending én ook nog eens dubbel zoveel FamilyCard-korting. Onze leestips? De nieuwe thriller Later van Stephen King is perfect voor de vaders die van spanning houden! Voor wie liever een goed fantasy boek leest zal Vuur en Bloed van George R.R. Martin wel kunnen bekoren! Of neemt jouw papa thuis het koken voor zich? Dan is het kookboek Flavour van Ottolenghi een leuk cadeau idee. Ottolenghi laat hierin zien hoe je groenten kunt transformeren tot magische gerechten.
 

2. Steek de vlam in je BBQ!

Dit zomerse weertje vraagt voor een overheerlijke BBQ. Wij ruiken alvast het vlees dat gegrild wordt hmmm! Bij Lidl-Shop vind je een mooi assortiment gas- en koolbarbecues tegen een gunstige prijs. Bovendien hebben ze ook heel wat leuke accessoires.

 

3. Een weekendje ertussenuit met z’n allen

Het was een bewogen jaar en waarmee kan je nu beter ontspannen dan een weekendje ertussenuit met het gezin? Heb je het nieuwe Terhills Resort by Center Parcs al ontdekt? Het ziet er echt prachtig uit!

 

  

4. Een lekker luchtje

Bij De Bijenkorf vind je niet alleen een prachtig assortiment aan kledij van topmerken, je kan er ook papa’s favoriete parfum kopen. Ga je voor een klassieker zoals Sauvage van Dior? Of probeer je iets nieuws met het Myrrh & Tonka Cologne Intense van Jo Malone?

 

5. Een gepersonaliseerd cadeau

Bij YourSurprise vind je echt de leukste gepersonaliseerde Vaderdagcadeaus. Met een gegraveerd bierglas is jouw papa helemaal klaar om het EK te volgen vanuit zijn luie zetel. Of wat dacht je van deze leuke BBQ handschoenen en leren schort? Via FamilyCard geniet je nu van dubbel zoveel korting bij YourSurprise: maar liefst 12% korting i.p.v. 6% ! 

 

6. Het EK vanop de eerste rij
Laat vaderlief genieten van het EK vanop de eerste rij dankzij de al te gekke TV-deals bij Krëfel. Je geniet er nog tot 06/06 van ongeziene kortingen op een grote selectie aan TV’s. En zeg nu zelf, daar genieten we toch met heel het gezin van mee?  

 

! Vergeet natuurlijk jouw FamilyCard niet te activeren voor EXTRA korting bij het shoppen voor eenVaderdagcadeau!

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)