Laatste update 22•03•2023

Voel de lente bij je thuis

LIFESTYLE

test

Voel de lente bij je thuis

De lente moet je beleven!  Het nieuwe leven inspireert na de koude winterdagen.  Welke events mag je zeker niet missen deze lente?  FamilyCard helpt je graag met tips van een leuk lente uitje met het gezin tot de beste inspirerende lente boeken.

1. Het lente aanbod op Etsy

 

Etsy is een wereldwijd platform waarop mensen samenkomen om unieke producten te maken, kopen, verkopen en te verzamelen. We zijn ook een gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering voor kleine bedrijven, mensen en de planeet

Ontdek het lente aanbod op www.etsy.com 1% EXTRA korting via FamilyCard

 

 

2. Natuurlijk gezond de lente in : het bio aanbod via FamilyCard

De lente is hét moment voor een gezonde nieuwe start voor jezelf en je familieleden, en dat begint bij een gezonde voeding zonder chemische bestrijdingsmiddelen.  

Biologisch betekent: met respect voor dier en milieu. Biologisch vee wordt op een diervriendelijke manier gehouden, krijgt geen hormonen en eet gezond, biologisch voer. Een voedingsproduct dat 'biologisch' is, moet voldoen aan de strikte regels van de Europese biowetgeving. De termen 'biologisch' en 'bio' zijn immers wettelijk beschermd. Bioproducten herken je aan het EU- biologo ('het groene blaadje') en de term 'biologisch' op het etiket of op de kistkaart.

Bij de teelt van biologische groenten of fruit mogen in principe geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest worden gebruikt. Bij de verwerking van bioproducten worden sowieso geen chemische bewaarmiddelen, smaakversterkers, kunstmatige aroma's of kleurstoffen gebruikt. Een minimum aan natuurlijke additieven is wel toegelaten.

Het is verrassend hoeveel bio aanbod bestelbaar is mét EXTRA korting via FamilyCard

Het Bio aanbod via FamilyCard

Plein.be tussen 2-&4,5% korting

Volledige bio aanbod (750 producten)

Bio Planet - 0,5 EUR per elke online aankoop terug op je FamilyCard account

Het volledige aanbod

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)