Wintersolden 2021: ietsiepietsie anders, evenveel korting

Wintersolden 2021: ietsiepietsie anders, evenveel korting

Wintersolden 2021: ietsiepietsie anders, evenveel korting
Als je koopjes op de kop wilt tikken, is nu het moment. Want de wintersolden staan op het punt te beginnen. Van 4 januari tot en met 31 januari 2021 reken je op afprijzingen en kortingen tot wel 80 (!) procent in winkels en webshops. In dit artikel ontdek je hoe de solden er dit jaar anders uitzien, welke interessante aanbiedingen je zoal kan vinden en wat de fashiontrends zijn voor de winter van 2021.

Veilig shoppen

Door de coronacrisis verlopen de wintersolden dit jaar wat anders. Zo beginnen ze normaal op een zaterdag. Nu is dat een weekdag – maandag 4 januari – om een te grote drukte te voorkomen. En dan is er het shoppen zelf. Momenteel mag je enkel alleen gaan shoppen, behalve met kinderen jonger dan 18 jaar of met mensen die hulp nodig hebben om naar de winkel te gaan. Verder gelden er enkele vaste regels:
  • Ontsmet je handen voordat je een winkel binnengaat.
  • Winkel maximum 30 minuten.
  • Draag een mondmasker.

Vooral fashion

Wie solden hoort, denkt meteen aan kledij. Maar wist je dat ook – onder meer – meubelzaken, elektronicawinkels en Health&Beauty-shops meedoen? De focus op fashion ligt historisch: voor winkels die seizoensproducten zoals kleren verkopen, waren en zijn de solden de ideale manier om plaats te maken voor een nieuwe collectie.

Combineer on- en offline

Wist je dat je voor al die koopjes zelfs je deur niet uit hoeft? Veel van de kortingen die je in de winkels zelf vindt, vind je namelijk ook in de webshops van die winkels. Toegegeven: shoppen in ’t stad kan gezellig zijn. Maar wie zegt dat je moet kiezen? De twee sluiten elkaar niet uit. Ga bijvoorbeeld voor een specifieke aankoop langs de winkel en bestel de rest online. Extra voordelen van online shoppen?
  • Je blijft lekker in je zetel zitten.
  • Je vergelijkt makkelijk prijzen.
  • Je bestelling wordt aan je deur geleverd.

Tweemaal korting

Hieronder vind je enkele partner-webshops die meedoen aan de wintersolden. Het grote voordeel als je bij deze winkels online shopt? Je verzilvert twee keer korting: van de solden én van FamilyCard zelf.

De Bijenkorf

Bij de Bijenkorf krijg je tot 50 procent korting op duizenden kledingstukken. Mét gratis levering en retour als je online shopt. >> Activeer je FamilyCard voor de Bijenkorf. Of bezoek meteen de webshop.

ZEB

In deze ‘multi-brand fashion store’ vind je mannen- en vrouwenkledij van meer dan 70 merken. Voor de wintersolden krijg je er kortingen tot 50 procent. >> Activeer je FamilyCard voor ZEB. Of bezoek meteen de webshop.

Torfs

Torfs, dat zijn schoenen voor het hele gezin, van sneakers tot sandalen. Met kortingen tot 70 procent. >> Activeer je FamilyCard voor Torfs. Of bezoek meteen de webshop.

ONLY

ONLY staat bekend om zijn hippe en creatieve kleren voor jonge vrouwen en zijn denim-jeans. >> Activeer je FamilyCard voor ONLY. Of bezoek meteen de webshop.

Inspiratie

Klaar om kleren te shoppen? Laat je inspireren door deze winterfashiontrends. > Zwart mondmasker Coronaproof en elegant. Matcht met tal van outfits. > Geel tasje Tijdloos. Geeft je outfit extra pit. > Franjes Bijvoorbeeld aan je jurk, trui of tas. Voor een speelse swing in je look. > Opvallende riem Trendy én praktisch. > Patchwork Een collage van stoffen op één kledingstuk, zoals een jas of tas.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Zomer Deals bij De Bijenkorf!

Geniet nog t.e.m. 16/05 van de Zomerdeals bij De Bijenkorf met kortingen tot 30% bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij de vernieuwde Viking webshop!

Bestel nu jouw kantoormateriaal op de vernieuwde webshop van Viking en geniet tijdelijk van een verhoogde FamilyCard korting van maar liefst 4.5% i.p.v. 2.5% !

Lees meer…

Geluksmomenten bij Zalando Lounge

Geniet nu van 80% korting bij Zalando Lounge. Bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Extra korting bij Emma Matras!

Geniet nog t.e.m.14/05 van 35% korting bij Emma Matras én een verhoogde FamilyCard korting van 4%!

Lees meer…