Zo geniet je deze zomer van een deugddoende vakantie dicht bij huis

Zo geniet je deze zomer van een deugddoende vakantie dicht bij huis

Zo geniet je deze zomer van een deugddoende vakantie dicht bij huis
Naar jaarlijkse gewoonte is de maand januari voor heel veel mensen de maand waarin ze beginnen te dromen over hun volgende vakantiebestemming. Leuke plekken worden opgezocht, mogelijke verblijfplaatsen worden bekeken en concrete vakantieplannen worden gemaakt. In 2020 kregen we jammer genoeg te maken met een pandemie waardoor heel veel mensen hun reisplannen noodgedwongen moesten wijzigen of zelfs helemaal moesten annuleren. Met de start van een nieuw jaar hopen we uiteraard allemaal dat we opnieuw de wereld kunnen ontdekken en naar hartenlust op reis kunnen gaan. Toch zal het Coronavirus nog niet helemaal verdwenen zijn en dus is het misschien een goed idee om voor jouw volgende vakantie te kiezen voor een vakantiehuis van Belvilla. In tegenstelling tot op hotel heb je in een vakantiehuis de mogelijkheid om binnen jouw eigen bubbel te blijven en zo het risico op besmetting te verkleinen. Bovendien is het aanbod van vakantiehuizen bij Belvilla zo groot, dat je zeker en vast een prachtig huis vindt voor jouw volgende vakantie dicht bij huis.

Leuke zomerbestemmingen in eigen land

Wanneer we aan vakantie denken, dan denken heel veel mensen meteen aan één of andere tropische bestemming of toeristische trekpleister ergens in het buitenland. Maar eigenlijk hebben we in België het geluk dat we in zo'n klein land toch kunnen kiezen uit een erg uiteenlopende waaier aan vakantiebestemmingen waar je een onvergetelijke vakantie kan doorbrengen.Het leuke aan zo'n vakantie dicht bij huis is dat je er samen met het hele gezin van kan genieten of je kan jouw vakantie samen met enkele vrienden doorbrengen in bijvoorbeeld een vakantiehuis.    

Uitwaaien aan de Belgische kust

Van de vele verschillende vakantiebestemmingen in ons land is er enerzijds de Belgische kust met z'n typische badplaatsen die elk hun eigen charmes hebben. Denk maar aan de Koningin der Badsteden Oostende, het pittoreske De Haan of het decadente Knokke-Heist. Stuk voor stuk plekken waar je tijdens de zomermaanden onvergetelijke momenten kan beleven. Omdat het een vakantie dicht bij huis is, hoef je bovendien helemaal niet op hotel te gaan. Je kan bijvoorbeeld een leuk vakantiehuis boeken bij Belvilla om zo ook helemaal niet afhankelijk te zijn van een hotel en zelf jouw vakantie te bepalen. Zeker met kinderen is het huren van een vakantiehuis een echte aanrader!

Een avontuurlijke vakantie in de Ardennen

De Belgische kust zijn samen met de Ardennen waarschijnlijk de meest gekende toeristische trekpleisters van ons land. Waar je aan de Belgische kust aan zee en aan het strand zit, zit je in de Ardennen tussen de bossen en de landelijke gebieden. Vaak wordt een vakantie aan de Belgische kust ook eerder als ontspannende vakantie beschouwd, terwijl een verblijf in de Ardennen meestal als avontuurlijk wordt gezien. De ontspanningsmogelijkheden in de Ardennen zijn dan ook eindeloos. Je kan er lange wandelingen maken door de prachtige natuur, je kan er lokale brouwerijen gaan bezoeken, je kan er gezellig gaan tafelen in één van de vele typische restaurants, ... Omdat de Ardennen een erg geliefde vakantiebestemming is, is het aanbod van vakantiehuizen dan ook erg uitgebreid. Check dus zeker eens het aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen als je op zoek bent naar een leuk en gezellig vakantiehuis.  

Ontdek pareltjes net over de grens met België

Een vakantie dicht bij huis hoeft daarom niet altijd in eigen land te zijn. België is omringd door buurland zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg waar er erg leuke vakantiebestemmingen te vinden zijn om er een onvergetelijke vakantie door te brengen. Wanneer je kiest voor een vakantie net over de grens, dan kies je ervoor om toch dat uniek vakantiegevoel te ervaren terwijl je jouw bestemming eenvoudig met de auto kan bereiken. Voor heel veel mensen is dit dan ook één van de redenen waarom ze kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis net over de grens op plekken zoals bijvoorbeeld Zeeland in Nederland, de kuststreek in het Noorden van Frankrijk of de Duitse deelstaat Niedersachsen met kindvriendelijke steden zoals Bremen en Bremerhaven. Wie nog inspiratie wil opdoen voor een vakantie net over de grens, kan op de website van Belvilla meer dan 40.000 vakantiehuizen ontdekken op prachtige locaties in 20 landen.

Vakantieparken met kinderen binnen Europa

Als je op zoek bent naar een vakantie met erg veel mogelijkheden maar toch dicht bij huis, dan is een vakantiepark misschien wel wat je zoekt. Zowel in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België vind je een erg groot aanbod van prachtige vakantieparken met luxe vakantiehuisjes. Het leuke aan een vakantiepark is dat je helemaal niet ver hoeft te reizen terwijl je ten volle kan genieten van een ontspannende vakantie in bijvoorbeeld een leuke bungalow. Bekijk zeker eens het overzicht van alle mooiste vakantieparken in Europa en kies er jouw favoriete accommodatie uit in één van de vakantieparken naar keuze.

Garantie gratis annuleren

Ben je voor jouw volgende zomervakantie op zoek naar een leuk vakantiehuis dicht bij huis en wil je zekerheid? Geniet nu tijdelijk van de campagne "Gratis Annulering in 2021" van Belvilla. Alle boekingen gemaakt tussen 17 oktober 2020 en 15 februari 2021 in elk land behalve Oostenrijk kunnen tot 43 dagen voor de aankomstdatum volledig kosteloos geannuleerd worden. Dankzij deze aanbieding kan je dus zonder zorgen en ten volle genieten van een welverdiende vakantie. Verzeker je nu van de beste villa's op maat van je gezin.

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Zomer Deals bij De Bijenkorf!

Geniet nog t.e.m. 16/05 van de Zomerdeals bij De Bijenkorf met kortingen tot 30% bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij de vernieuwde Viking webshop!

Bestel nu jouw kantoormateriaal op de vernieuwde webshop van Viking en geniet tijdelijk van een verhoogde FamilyCard korting van maar liefst 4.5% i.p.v. 2.5% !

Lees meer…

Geluksmomenten bij Zalando Lounge

Geniet nu van 80% korting bij Zalando Lounge. Bovenop jouw FamilyCard korting!

Lees meer…

Extra korting bij Emma Matras!

Geniet nog t.e.m.14/05 van 35% korting bij Emma Matras én een verhoogde FamilyCard korting van 4%!

Lees meer…