Laatste update 01•06•2023

Zwoele zomernachten? Zo zorg je voor verkoeling

DECO

Zwoele zomernachten?  Zo zorg je voor verkoeling

Tijdens de zwoele zomernachten kan de temperatuur flink oplopen. Met deze drie onmisbare tips van onze partner De Bijenkorf houd je het hoofd én de slaapkamer koel.

#1 Investeer in luchtig beddengoed

In de zomer staat of valt een goede nachtrust met beddengoed van luchtige, natuurlijke materialen. Katoen en linnen zijn dan ook de ideale stoffen om onder te slapen als de temperatuur oploopt. Dit komt door het lichte gewicht en de ademende werking ervan. Misschien minder bekend, maar zeker net zo fijn, is wol. Deze stof kan namelijk als geen ander vocht absorberen. Zo blijf je comfortabel slapen en word je niet wakker van klamme lakens.

Ontdek alle luchtige dekbedovertrekken bij De Bijenkorf

 

#2 Zorg voor verkoeling

Onze tweede tip voor een  warme slaapkamer: investeer in een kwalitatieve ventilator. Bijvoorbeeld de Whisper Flex Smart ventilator van Duux. Je kunt deze draadloze ventilator vanuit bed bedienen met een app op je smartphone en zoals de naam al zegt, is hij fluisterstil zodat je heerlijk kunt slapen.

 

>>Alle klimaatbeheersing ventilatoren bij De Bijenkorf

 

#3 Kies de juiste slaapkleding

In de warmere zomermaanden is een luchtige pyjama zeker geen overbodige luxe. In de collectie van Essenza vind je zomerse nachtmode met zowel fleurige bloemenprints als rustige streepmotieven. Maak de zomerse sfeer in de slaapkamer compleet met enkele woonaccessoires zoals een mooie design kaars en een subtiel huisparfum.

>> Bekijk alle nachtmode bij De Bijenkorf

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)