JBL kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 3% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij JBL?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg 3% van je aankoopbedrag terug in cash!

JBL

Krijg 3% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 49.708 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

LOG IN

op je FamilyCard
account
2

ZOEK

een deelnemende
webshop
3

ACTIVEER

je klantenkaart voor
ELKE nieuwe aankoop!
4

BESTEL

zoals
gewoonlijk
5

KORTING

Ontvang je, na aankoop,
in cash geld op je
Familycard account.
Ben je nieuw bij FamilyCard? Lees aandachtig DIT en onze FAQ.

Beschrijving

Voordeel op ieder product bij JBL.com

JBL.com is de directe webshop van JBL, waar je de beste audio-apparatuur aanschaft. JBL produceert al meer dan 70 jaar speakers met superieur geluid. Op de webshop verkopen ze tal van draadloze oplossingen, speakers voor in je auto, complete home audio sets en professionele apparatuur. JBL speakers zijn voor iedereen die geen compromis wil sluiten, maar een precies, natuurlijk en goed gearticuleerd geluid wenst. JBL wordt niet voor niets gebruikt in Toyota en Ferrari. JBL staat bekend om het ruimtevullend geluid van iedere set speakers en garandeert jouw tevredenheid honderd procent. Door direct bij de producent te kopen voorkom je namaakartikelen en weet je zeker dat je het echte spul in huis haalt. Koop jij jouw audio-apparatuur direct bij JBL? Denk je na over nieuwe speakers? Koop dan met voordeel via SmileCard. Je ontvangt met SmileCard cashback op iedere speaker die je bij JBL aanschaft. En wil je daar bovenop nog een kortingscode of aanbieding voor de webshop ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Eén klantenkaart voor alle online webshops

SmileCard is een digitale online klantenkaart waarop je geld terug ontvangt bij jouw favoriete webshops, op ieder product. Naast JBL.com is SmileCard is geldig bij tal van bekende Belgische en internationale webshops, en er sluiten iedere dag nieuwe shops aan. De online klantenkaart is zeer gemakkelijk te gebruiken.

SmileCard is zeer gemakkelijk te gebruiken

Je ontvangt zomaar korting, je hoeft hiervoor maar weinig te doen. Nadat je een account hebt aangemaakt op SmileCard.be ben je direct klaar om voordeel te gaan krijgen. Nadat je in bent gelogd op jouw SmileCard account, surf je naar jouw favoriete webshop en activeer je de klantenkaart. Je kunt nu een bestelling plaatsen zoals je gewend bent. Je ontvangt de korting direct cashback op je SmileCard account, op iedere aankoop. Deze cashback gaat op den duur aantikken, en kan oplopen tot een mooi bedrag. Onze gebruikers hebben samen al meer dan 3%,- cashback gespaard!

Ontvang extra kortingscode via de nieuwsbrief

Wil je naast de doorlopende korting nog af en toe nog een extra kortingscode krijgen voor JBL.com, of een van de vele andere webshops? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de laatste acties van iedere aangesloten webshop. Je kunt daarnaast regelmatig een mooie aanbieding in je mailbox verwachten. We verzenden met onze nieuwsbrief namelijk vaak een extra kortingscode mee, die je weer kunt gebruiken om meer voordeel te krijgen. Dus meld je direct aan!