Plopsa kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 3.85% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij Plopsa?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg 3.85% van je aankoopbedrag terug in cash!

Plopsa

Krijg 3.85% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 50.541 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

LOG IN

op je FamilyCard
account
2

ZOEK

een deelnemende
webshop
3

ACTIVEER

je klantenkaart voor
ELKE nieuwe aankoop!
4

BESTEL

zoals
gewoonlijk
5

KORTING

Ontvang je, na aankoop,
in cash geld op je
Familycard account.
Ben je nieuw bij FamilyCard? Lees aandachtig DIT en onze FAQ.

Beschrijving

Heeft u al gehoord van FamilyCard.be?

Als consument wilt u natuurlijk profiteren van zoveel mogelijk voordeel. Met een kortingskaart is het vaak mogelijk om extra voordeel te ontvangen en te sparen voor allerlei leuke extra's. Het nadeel van deze kaarten is echter dat u een portemonnee vol pasjes heeft en heel veel inloggegevens en wachtwoorden moet onthouden. Gelukkig kan dit eenvoudiger. Zo kunt u bijvoorbeeld een account aanmaken bij FamilyCard. Via FamilyCard .be kunt u met één klantenkaart profiteren van korting, maar ook van een regelmatige kortingscode of aanbieding, bij diverse aangesloten online winkels.

Hoe is de FamilyCard te gebruiken?

De FamilyCard biedt in veel opzichten dezelfde voordelen als de klantenkaarten die u gewend bent, maar werkt net even anders. Als u gebruik wilt maken van de vele voordelen van FamilyCard dan is het belangrijk dat u een account aanmaakt op de website van FamilyCard .be. Dit account is eenvoudig en snel aangemaakt met uw Facebook account of uw e-mailgegevens. Een account is altijd gratis aan te maken en gratis te gebruiken. Met uw account en uw online klantenkaart ontvangt u vervolgens altijd voordeel bij alle webshops die zijn aangesloten bij FamilyCard via cashback, een aanbieding of kortingscode.

En dan nu online winkelen

Als u uw account bij FamilyCard heeft aangemaakt kunt u vervolgens, als u online gaat winkelen, eenvoudig uw account activeren door in te loggen. U bezoekt dan vervolgens de webshop van uw keuze via de website en activeert uw kortingskaart. Daarna winkelt u zoals u gewend bent. Als u gaat afrekenen wordt het voordeel dat u ontvangt door uw FamilyCard account automatisch verrekend door het storten van de korting in de vorm van cash geld op uw FamilyCard.

Nog meer voordeel met een FamilyCard

Met een account bij FamilyCard kunt u dus eenvoudig online winkelen en, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen, geld besparen door middel van deze cashback formule. Er zijn echter nog meer manieren waarop een FamilyCard account u voordeel kan bieden. Zo ontvang je als klant van FamilyCard een regelmatige e-mail nieuwsbrief met daarin natuurlijk het laatste nieuws over FamilyCard en de daarbij aangesloten online winkels. Ontzettend leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van alles wat een klantenkaart u heeft te bieden. U treft ook regelmatig een kortingscode aan in deze nieuwsbrief waarmee u extra voordelig kunt winkelen bij uw favoriete winkels.

Profiteer van korting bij Plopsa.be

Er zijn diverse soorten webshops aangesloten bij FamilyCard .be en bij al deze webshops kunt u profiteren van voordeel. Eén van de aangesloten websites is Plopsa.be, de website die hoort bij het favoriete pretpark van vele kinderen (en volwassenen). Via deze website kunt u tickets bestellen voor uw bezoek aan één van de parken van Plopsa en met uw klantenkaart van FamilyCard ontvangt u vanaf nu extra voordeel op het bestellen van deze tickets.