Scarlet kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot € 6 en € 17 korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij Scarlet?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg tussen € 6 en € 17 van je aankoopbedrag terug in cash!
Voorwaarden

Scarlet

Krijg tussen € 6 en € 17 van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 49.637 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

LOG IN

op je FamilyCard
account
2

ZOEK

een deelnemende
webshop
3

ACTIVEER

je klantenkaart voor
ELKE nieuwe aankoop!
4

BESTEL

zoals
gewoonlijk
5

KORTING

Ontvang je, na aankoop,
in cash geld op je
Familycard account.
Ben je nieuw bij FamilyCard? Lees aandachtig DIT en onze FAQ.

Beschrijving

Enkel voor nieuwe Scarlet klanten

Ben jij van plan op een product of dienst aan te schaffen bij Scarlet? Dan is deze eenmalige korting voor jou! Bestaande Scarlet klanten kunnen helaas geen gebruik maken van FamilyCard.

Alle online shoppers opgelet

Nu online winkelen steeds populairder wordt en het aanbod aan online winkels ook steeds uitgebreider wordt, is het soms lastig om al die inloggegevens, elke kortingscode, digitale klantenpas en nieuwsbrief te bolwerken. Het is natuurlijk fantastisch dat ook online winkels de klanten voorzien van voordeel, leuke acties en regelmatige updates: maar als we deze ontvangen van al onze favoriete winkels dan is het soms wat veel. Gelukkig kan dit allemaal een stuk eenvoudiger, bijvoorbeeld via FamilyCard.be. Dit online platform maakt het namelijk mogelijk om met één enkele klantenkaart korting te ontvangen bij diverse online winkels. Het aanbod aan winkels dat is aangesloten bij FamilyCard breidt nog elke dag uit en via cashback ontvang je niet alleen direct cash geld terug na jouw aankopen, je hoeft ook nog eens geen enkele aanbieding of kortingscode te missen via FamilyCard. Deze kortingscode of aanbieding ontvang je regelmatig direct in jouw inbox via de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwtjes van FamilyCard zelf en de webshops die zijn aangesloten bij FamilyCard.

Hoe werkt FamilyCard

Om te profiteren van al dit voordeel kun je heel eenvoudig, en bovendien gratis, een account aanmaken op de website van FamilyCard. Dit account kan gemaakt worden met een Facebookaccount of een geldig e-mailadres. Op de website wordt direct duidelijk waar jij je als klant kunt aanmelden en je wordt stap voor stap door het proces begeleid. Na het aanmaken van het account heb je de beschikking over een online klantenkaart waarmee je bij diverse aangesloten webshops geniet van allerlei kortingen. Dat is dus één klantenkaart voor al die leuke webshops. Als je online wilt winkelen log je eenvoudig in via FamilyCard, activeer je jouw kortingskaart en bezoek je via het platform jouw winkel naar keuze. Je winkelt in deze online shop gewoon zoals je dit gewend bent. Je kunt rustig rondkijken, jouw favoriete items uitzoeken en ook de afronding van jouw bestelling gaat zoals je gewend bent. Na jouw bestelling wordt jouw voordeel direct als cash geld op jouw account van FamilyCard bijgeschreven. Dit cashback systeem maakt het online shoppen ontzettend voordelig en eenvoudig.

Online winkelen bij Scarlet.be met FamilyCard

Scarlet.be is één van de webshops die is aangesloten bij FamilyCard. Scarlet.be is de website van Scarlet: een aanbieder van diverse telefoon, televisie en internet diensten. Via de website vind je informatie over deze diensten van Scarlet en kun je jouw pakket naar keuze afsluiten. Je kunt hier terecht voor mobiele abonnementen, internetdiensten en pakketdiensten met internet, (digitale) televisie en telefoon voor thuis. Met jouw lidmaatschap bij FamilyCard profiteer je van extra voordeel bij Scarlet.be en op de diverse diensten die zij aanbieden. Als jij via de website van Scarlet een product of dienst aanschaft, ontvang je jouw korting direct als cashback op jouw FamilyCard account. Houdt ook zeker de nieuwsbrief van FamilyCard in de gaten voor updates over het aanbod van Scarlet en eventueel interessante korting of leuke deals.