Laatste update 11•12•2021

8 cadeautips voor een origineel Kerstgeschenk

ONLINE SHOPPING

8 tips voor een leuk Kerstcadeau

8 cadeautips voor een origineel Kerstgeschenk

Foto: Maison Du Monde -

Met de eindejaarsperiode in zicht zijn heel veel mensen reeds begonnen met de traditionele zoektocht naar een leuk geschenk voor Kerstmis of Nieuwjaar. Vaak zitten mensen met de handen in het haar omdat ze het moeilijk vinden om een origineel geschenk te vinden dat ook nog eens binnen hun budget past. Maar als je echt goed zoekt, dan vind je altijd wel een tof geschenk waar je iemand echt blij mee kan maken. Om het alvast een stuk makkelijker te maken geven we jou acht tips voor een leuk en origineel geschenk.

Lingerie bij Hunkemöller

Als je op zoek bent naar een geschenk om jouw partner echt mee te verrassen (en jezelf ook een plezier te doen), raden we jou aan om zeker eens de nieuwe Glamora Kerstcollectie van Hunkemöller te checken. Leuk om te weten is dat je geen extra verzendkosten moet betalen vanaf €70 en dat je nog eens 4% extra korting krijgt dankzij FamilyCard.

Woondeco bij HEMA

Heel veel mensen zijn bezig met het stylen van hun interieur en dus zijn ze vaak op zoek naar originele artikelen om hun interieur op te fleuren. Wie weet vind je bij HEMA wel een leuk woonaccessoire waar je iemand mee kan verrassen. Via FamilyCard krijg je bovendien nog eens 2% extra korting.

Feestelijke musthaves bij de Bijenkorf

De Bijenkorf is een webshop die tijdens de eindejaarsperiode helemaal in het teken staat van Kerstmis en Nieuwjaar. Je vindt er heel veel feestelijke musthaves gaande van Kerstkransen tot Sonos speakers. Ondertussen zijn de wintersales al gestart en kan je er op veel artikelen tot 30% korting krijgen. Door FamilyCard te activeren voor je jouw aankoop plaatst, kan je nog eens 1,5% - 2% extra korting krijgen.

Cool gadget bij Samsung

Misschien ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe smartphone? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip3 zeker en vast een top geschenk. Deze veelzijdige smartphone past bijna overal in en heeft enkele leuke features. Bestel de nieuwe Z Flip3 via FamilyCard en krijg nog eens 3% extra korting.

Nieuwe Kerstcollectie bij Maisons du Monde

Bij Maisons du Monde wordt Kerstmis in alle kleuren gevierd. Je vindt er momenteel de gloednieuwe Kerstcollecties terug die gehuld zijn in feestelijke, vrolijke en zelf gekke kleuren. Een tip zijn de artikelen waarbij goede doelen gesteund worden. Bestel online via FamilyCard en pak nog eens 4,5% extra korting.

Dek de mooiste tafel met AVA

Om echt een geslaagd feest te organiseren ben je bij AVA aan het juiste adres. Je vindt er alles om jouw tafel feestelijk te dekken: tafelbekleding, kaarsen, serveerschalen, glazen, bekers, … Heel veel van de artikelen zijn dan nog eens made in Belgium! Bestel jouw favoriete artikelen via FamilyCard en pak nog eens 2.1% extra korting.

De leukste persoonlijke cadeaus bij YourSurprise

Om de mensen om je heen te vieren en te bedanken, kan je hen een leuk persoonlijk cadeau geven. Een Kerstbal, een mok, wanddecoratie, … Je kan er jouw eigen foto’s uploaden en zo de meest originele persoonlijke geschenken maken. Doe je dit via FamilyCard, dan ontvang je nog eens 6% extra korting.

Traditionele Kerstkaartjes van cewe

Naar jaarlijkse traditie mogen de Kerstkaartjes natuurlijk niet ontbreken. En wat is er nu leuker dan jouw eigen kaartje samen te stellen met een leuke foto van bijvoorbeeld het hele gezin of van een ander leuk moment? De kaartjes van cewe kan je kan opsturen of afgeven om bijvoorbeeld iemand uit te nodigen of te bedanken. Via FamilyCard ontvang je nog eens 5%-7.5% extra korting.

 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)