Hema kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 3% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij Hema?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg tot 3% van je aankoopbedrag terug in cash!

Hema

Krijg tot 3% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

ACTIVEER KLANTENKAART

U wordt doorgestuurd naar de webshop

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 35485 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

Log in op je FamilyCard account

2

Kies je favoriete webshop

3

Plaats je bestelling zoals je gewoon bent.

4

Ontvang je korting na aankoop in cash geld op je FamilyCard account.

Beschrijving

Krijg altijd korting bij HEMA via Familycard

Korting op je bestelling bij HEMA

HEMA maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker. Hun goede en toegankelijke producten zijn uniek en worden stuk voor stuk door HEMA zelf geproduceerd. Zo kunnen zij de kwaliteit van hun producten garanderen. HEMA staat voor no-nonsense met een glimlach, en is voor iedereen. Op de webshop winkel je 24/7 al hun producten, die je gratis afhaalt in de winkel of goedkoop laat thuisbezorgen. Van bedtextiel tot keukenapparatuur, van schoolagenda's tot kleding, HEMA heeft alles voor in het huis. De online winkel biedt verrassend lage prijzen en mooie aanbiedingen. Maak jouw dagelijks leven leuker en makkelijker, door te met voordeel te winkelen in hun webshop. Winkel jij wel eens online bij HEMA? Dan zal FamilyCard je bevallen. Je krijgt met FamilyCard namelijk cashback op alle bestellingen die je doet in de webshop van HEMA, en tal van andere shops. Ben je geïnteresseerd in nog meer voordeel, bijvoorbeeld een extra kortingscode of aanbieding voor de HEMA store? In onze nieuwsbrief sturen we regelmatig een kortingscode of andere mooie aanbieding mee.

Eén online spaarkaart voor alle webshops

FamilyCard is een online spaarkaart waarmee je geld terugkrijgt op bestellingen bij jouw favoriete webwinkels. Je ontvangt cashback op iedere order die je bij één van de aangesloten webshops doet. FamilyCard is geldig bij heel veel verschillende Belgische en internationale webwinkels, en er komen er iedere dag meer bij. Onze spaarkaart is heel gemakkelijk in gebruik.

Familycard is zeer gemakkelijk

Korting ontvangen op je FamilyCard is zeer gemakkelijk, je hoeft hiervoor bijna niets te doen. Je maakt eerst een account aan op smilecard.be en je logt in op dit account. Ga naar jouw favoriete webshop en activeer je klantenkaart. Je kunt nu al bestellen met voordeel. Plaats een order zoals je dat gewend bent. Vanaf nu ontvang je korting op iedere order op de HEMA store. Je ziet het voordeel terug in je SmileCard account. De cashback kan oplopen tot een mooie totaalsom. Gezamenlijk hebben onze leden meer dan €57.400,- in cashback ontvangen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen

Wil je af en toe nog een extra aanbieding ontvangen voor HEMA, of een van de andere webwinkels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, want daarin sturen we regelmatig een mooie aanbieding aan je toe. In onze nieuwsbrief houden we je up to date van het laatste nieuws en de beste acties van alle aangesloten webwinkels. Zo ben je op de hoogte en winkel je met nog meer voordeel: we sturen met onze nieuwsbrief namelijk vaak een extra kortingscode mee, die je kunt gebruiken om extra voordeel te ontvangen. Inschrijven dus!