Hey you businesspeople!! FamilyCard is er ook voor jullie hé!?!

Hey you businesspeople!! FamilyCard is er ook voor jullie hé!?!

Hey you businesspeople!! FamilyCard is er ook voor jullie hé!?!

Doe jij al je online shopping via FamilyCard en heb je al aardig wat bijeen gespaard? Top van je, maar wist je dat je ook samen met je collega’s kan (be)sparen? Ben je ondernemer, solopreneur, afdelingshoofd of medewerker met een hart voor zijn bedrijf? Word dan gratis lid van FamilyCard of vertel je collega die over de aankopen op kantoor gaat over ons. Zo bespaar je niet alleen heel wat centen als je online shopt, maar bouw je ook een spaarpotje op om bijvoorbeeld iets leuks te doen met het team.

Waarom met je bedrijf lid worden van FamilyCard?

Waarom niet? Steeds meer bedrijven shoppen online voor de kantoor- of bedrijfsaankopen. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook snel en eenvoudig. Door de scherpe leverings- en retourvoorwaarden die heel wat webshops hanteren, kan er heel kort op de bal gespeeld worden. Heeft je printer er net de brui aan gegeven of zijn de post-its op? Bestellen maar! En als je je online aankopen dan nog eens met extra korting kan doen, is dat meteen – om het met een bedrijfsterm te zeggen - een dubbele win-win.

Voor kantoor zijn vaak grotere aankopen nodig, waardoor je best wel wat flinke bedragen kan sparen. Alles wordt bijgehouden in je FamilyCard-account. Vanaf 25 € kan je het bedrag laten uitbetalen op je rekening of je blijft sparen en geniet van extra bonussen. Denk eens aan al die leuke dingen die je met je team kan doen dankzij wat extra zakgeld. Een gratis etentje met het ganse team of een leuke teambuildingactiviteit. Je bedenkt wel iets, niet?

En waar is de catch? Dat is het hem nu net: er is er geen!! Het is heel simpel of om het met de woorden van actrice en CEO van Superstar, Tatyana Beloy te zeggen: “Het is kinderspel en het kost me geen cent extra!”.  

Ontdek meteen hoe het werkt en registreer je om dat business spaarvarkentje voor jou en je collega's te vullen. 

Ben je al lid van FamilyCard? Dan kan je voor je eigen account nog eens 5 euro extra verdienen als de aankoopverantwoordelijke bij jou op het werk zich via jou inschrijft. Dat kan via je persoonlijke ‘vriendenbonus-link’ die je vindt als je inlogt op je account. Doe je zelf de aankopen voor je onderneming? Dan maak je gewoon een tweede account aan met je professioneel e-mailadres. 

Viking Direct: One stop shop voor al je kantoorartikelen

Onder de rubriek ‘Bureau en Kantoor’ vind je al onze deelnemende partners waar je online kan shoppen om je werkplek in te richten. Van kantoormeubilair tot accessoires en kantoorbenodigdheden. You name it, they got it!  Houd je van one stop shopping? Dan is Viking Direct een webshop waar je je winkelmand kan vullen tot hij uitpuilt. Op de vernieuwde website word je op een heel gebruiksvriendelijke manier door de verschillende rubrieken geloodst. Van papier- en verzendbenodigdheden tot technologie waar je alles vindt van kantoormachines, pc’s enz.

Shop je liever per thema? Dat kan ook. Ben je eensklaps ook thuiswerker geworden en wil je je werkplek nog wat pimpen? Dan kan je in de Home Office shop niet alleen shoppen, maar ook ideetjes opdoen om bijvoorbeeld een boost aan je productiviteit te geven of tips vinden om als thuiswerker in beweging te blijven.

Zweer je bij bepaalde merken? In hun ‘Brand Directory’ vind je in één oogopslag je favoriet. Voor verschillende kantoorartikelen hebben ze hun eigen huismerk waardoor je vaak kan profiteren van goede kwaliteit aan een heel voordelige prijs. Scherpe aanbiedingen, een geweldige klantenservice en een 30-dagen-tevredengarantie zijn extra touchpoints van Viking Direct. Om hun vernieuwde webshop te vieren krijg je momenteel een verhoogde FamilyCard korting van 4,5% in plaats van 2,5%. Allen daarheen zouden we zeggen, maar eerst je FamilyCard activeren hé.

En ook voor…

Bij het online shoppen voor een kantoor of bedrijf denken we al snel in termen van kantoorbenodigdheden zoals papier, inktcartridges en toners, klein bureaumateriaal, maar er zijn nog heel wat andere business gerelateerde items waarvoor je ook online terecht kan.

Businesstrips

Op dit moment is het waarschijnlijk wat minder van toepassing, maar een businesstrip of een workcation komt er weer aan. Wist je dat verschillende luchtvaartmaatschappijen en boekingsites voor accommodaties ook partner zijn bij FamilyCard?
Activeer je FamilyCard en reserveer je vliegtuigtickets of leg je hotel vast. Ook taxi’s en luchthavenvervoer of een auto ter plaatse boek je gewoon online. En ondertussen spijs je je FamilyCard-account met extra euro’s natuurlijk.

Drukwerk

Ben je door je voorraad visitekaartjes heen of wil je de newbie op kantoor verwelkomen met een bedrukte koffiemok? Ja ja, ook al je drukwerk kan je online regelen en ondertussen natuurlijk wat korting meepikken om het teampotje weer wat te laten groeien.

Verpakkingsmateriaal

Gaan er bij jullie regelmatig pakjes of briefpakketten de deur uit? Dan heb je graag dat je goederen op een degelijke manier verpakt worden en een professionele indruk nalaten bij de ontvanger. Bij Rajapack bijvoorbeeld vind je een ruim B2B-aanbod van verpakkingsmaterialen en -systemen.

Business lunches

 Af en toe een lunchdate met je werkbubbel? Of een virtuele meeting waar er al eens een knabbeltje mag passeren? Activeer je virtuele FamilyCard klantenkaart voor je je online bestelling plaatst bij onder andere Takeaway.com en wie weet heb je tegen de volgende keer genoeg gespaard om er een nog een dessert bij te nemen.

Relatiegeschenken voor medewerkers of partners

Goede relaties, loyale klanten, gemotiveerde medewerkers, …. Ze zijn goud waard voor een succesvol ondernemerschap. We moeten ze dan ook goed soigneren en af en toe eens tonen dat we aan hen denken met een al dan niet gepersonaliseerd relatiegeschenk. Laat je inspireren online en ontdek originele geschenken waarmee je wel kan uitpakken (en sparen :-)).

Online shoppen voor kantoor? Voortaan niet meer zonder eerst in te loggen op Familycard.be en je virtuele klantenkaart te activeren. Schrijf je nu in of vertel over ons aan de aankoopverantwoordelijke, profiteer van tal van kortingen en start met sparen voor je teampotje. Gooi alvast maar een doodleke in de groep voor een eerste teamevent, want eens je de smaak te pakken hebt, doe je al je online (kantoor)shopping via FamilyCard.

 

Nieuws van onze webshops

Ontdek de nieuwste aanbiedingen bij onze webshop-partners

Smart Home week bij Tink!

Het is Smart Week bij Tink! Profiteer nu van heel wat kortingen op Smart Home producten, geldig t.e.m, 30/09.

Lees meer…

Topdeals op Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en veel meer!

Activeer snel jouw FamilyCard voor Zalando Lounge want je geniet er nu van topdeals op o.a. Adidas, Anna Field, DKNY, Reebok en nog veel meer!

Lees meer…

Stapelop bij HEMA tot 22/9!

Ondergoed voor het hele gezin? 2+1 gratis of handdoeken en badmatten3+1 gratis! Tot 22/9 heel wat stapelkortingen bij HEMA! En uiteraard nog eens 2% EXTRA via FamilyCard...

Lees meer…

Tijdelijk verhoogde korting bij Sarenza!

Krijg nu tijdelijk 5% FamilyCard-korting bij Sarenza i.p.v. 3%. Dit bovenop de afprijzingen! Actie geldig t.e.m. 23/09.

Lees meer…