L’Occitane kortingscode? Hier krijg je ALTIJD tot 4% korting | FamilyCard

Zou jij het fijn vinden om altijd korting te krijgen op online aankopen bij L’Occitane?

Dat kan, dankzij FamilyCard! Krijg 4% van je aankoopbedrag terug in cash!

Voorwaarden

L’Occitane

Krijg 4% van je aankoopbedrag terug in cash!

Klaar om te winkelen?

U wordt doorgestuurd naar de webshop

Hoe werkt het?

Het is kinderspel! Al meer dan 45737 Belgen maken gebruik van de Familycard!

1

Log in op je FamilyCard account

2

Kies je favoriete webshop

3

Plaats je bestelling zoals je gewoon bent.

4

Ontvang je korting na aankoop in cash geld op je FamilyCard account.

Beschrijving

Krijg korting op parfum bij L'Occitane.com

L'Occitane.com is een webshop voor hoge kwaliteit parfum en schoonheidsbehandeling. L'Occitane werd opgericht in 1976 door Olivier Baussan, die de geur van de Provence verwerkt tot verschillende oliën. Hij koopt een oude zeepfabriek en begint te reizen om nieuwe ingrediënten te zoeken. In 1992 opent de eerste L'Occitane winkel in Parijs. Het bedrijf maakt de lekkerste geuren en schoonheidsproducten, maar zet zich ook in voor een betere wereld. L'Occitane zet zich vooral in voor blinden via haar eigen stichting Bestel jij wel eens op de webshop L'Occitane.com? Of hou je van de geur van de Provence, en ga je binnenkort op L'Occitane.com bestellen? Vergeet dan niet om bij jouw order de SmileCard te gebruiken. Want met SmileCard krijg je doorlopende korting op ieder flesje parfum, iedere gezichtscrème en al jouw andere aankopen. En je komt bovendien in aanmerking voor korting bij heel veel andere aangesloten webwinkels. Wil je daarnaast graag af en toe een aanbieding of gratis kortingscode ontvangen? Kijk dan eens naar onze nieuwsbrief.

Maar één kaart voor alle online stores

Met SmileCard heb je slechts één klantenkaart nodig voor iedere populaire webstore. Geen ingewikkeld gedoe met verschillende kaarten: SmileCard is bij heel veel Belgische en internationale winkels geldig. Zonder omkijken en zonder problemen ontvang je op iedere bestelling voordeel. En er komen iedere dag meer populaire webwinkels bij.

SmileCard werkt ontzettend gemakkelijk

SmileCard werkt ontzettend gemakkelijk. Je hoeft enkel een paar zeer eenvoudige stappen te doorlopen om met voordeel te shoppen. Registreer eerst op SmileCard.be een account. Log daarna in op dit account. Je bent bijna klaar. Surf nu naar de webshop waar je wilt winkelen. Activeer daar de klantenpas even. Nu kun je jouw aankopen doen zoals je dat gewend bent. Je ontvangt vanaf de eerste aankoop direct cashback. Het gespaarde geld zie je als saldo in jouw SmileCard account terug. Ook op alle toekomstige aankopen ontvang je cashback. De cashback kan na een tijdje resulteren in een erg mooi bedrag. Wij hebben aan al onze gebruikers samen al meer dan €57.400,- cashback uitgekeerd.

Ontvang een kortingscode voor L'Occitane.com in onze nieuwsbrief

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws en de beste acties van L'Occitane.com, maar je krijgt ook regelmatig een gratis kortingscode of andere aanbieding in je postvak gestuurd. We sturen codes en aanbiedingen voor L'Occitane.com, maar ook voor alle overige aangesloten webwinkels. Je krijgt met de kortingscode extra voordeel, bovenop de al lopende cashback. Het wordt zo wel leuk om geld uit te sparen! We willen je dus zeker aanraden om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.